Докторката работи и на клиника, каде што за нејзиното мислење ќе дадеш 40 денари плус може и упат да ти даде за хормоните. Чисто инфо да не даваш пари на приватно.
Истото ќе пишев сега, зарем не беше она на клиника. Иначе на клиника пушта студенти да и ја вршат работата, последно на контрола не беше она воопшто, резултати ми виде студентка, рече еве ок се, не треба терапија,толку. Нормално, после тоа тсх пак отиде нагоре. Нема играчка со ова, мора редовно следење, мора терапија. Муабетот и беше кој ти рекол тебе дека од тироидната не може да се забремени, тоа не е точно. И кога и кажав Димитров, заќуте. Епа ај добро ќе ти дадам терапија...
здраво , барам препорака за добар доктор за испитување на репродуктивни хормони . Мојот проблем со нередовна менструација настана после итен царски рез со обилно крварење на 26 нед.. Дали некој испитувал продуктивни хормони пролактин тестерон fsh кај добар ендокринолог ? Идење на гинеколог не ми помогна а посетив 4ца веќе , не сакам да сум на хормонална терапија и секогаш да го добивам мојот менструален циклус по хормонален пат Читав убави коментари за др Бранка од срце клиника, мислите или има некој искуство дека она може да помогне ? Не сакам само да закажувам и пак да сум препраќана на др доктори
Имаш многу доктори на ендокринологија, кои ќе ти дадат упат и во нивната лабораторија ќе испиташ за ич пари, приватно ти се изгор хормоните. Можеш кај било кој да закажеш сите се ок, јас имам идено кај Билјана Тодорова, Искра Битоска, имам идено и кај Бранка додека не отиде во пензија. Докторката сега работи приватно и мислам нема потреба да даваш 2000 само за преглед плус уште мин.6000 за хормони. Инаку малце си беше заборавена уште на времето а веќе е 7 години во пензија Јас не би одела ама сепак твој е изборот.
Фала ти за одговорот , сакам споделување на мислење и искуство ако се има со одредени доктори. Докторите што ги наброја имаат приватни ординации и работат со картони или на клиника се ?
На клиника за ендокринологија се сите, затоа и ти напоменав ќе ти дадат упат за хормони да провериш .
Ako nekoj odluci da otide za problemi so tiroidna zlezda nikako da ne idi kaj prof.dr.Bogoev.Uzas !! Sekoj pregled bese prenaplaten bez cenovnik a nemase nikakov napredok duri sostojbata se vlosi i ne se znae koj poloso leci kerkata ili tatkoto ....
Здраво некој да ми предложи доктор по ендокринолог на приватно да биде бидејќи нема на државно термини. Фала ви однапред ❣️
Здраво, Дали најде добар ендокринилог? И јас сум во потрага по доктор кој ќе ми посвети внимание, имам долга историја, гинеколошка и ендокринолошка заедно
Комплет преглед и хормони 3000. Таму кај неа сестрата зема крв и ги носи во рамус лабораторија. Тие немаат сопствена лаб.