Е сега ме погоди.. јас неделава сум кај него, два месеци го чекам терминот. Ако има некоја друга искуство со него, нека сподели. Јас планирам да му однесам се досега од хормони што имам испитувано.
Јас пред некој месец бев кај него и навистина е незаинтересиран.Гледа претходно извештај ти дава за хормони да испиташ и кога ги носиш резултатите да ги види само ти запишува терапија имаше и специјализанти во моментот им ги подаде резултатите да видат дека треба да ми се зголеми терапијата и толку.Има поминато година дена ниту спомна на ехо да ја види жлездата ништо апсолутно, дали чувствувам некои дополнителни промени ништо не ме праша.Така и јас неколку месеци чекав термин и кај него имаше само слободно .Сега имам закажано за ехо на жлезда на друго место.
Здраво ако може некоја препорака за добар ендокринолог ? Се работи за дете 2 години, поточно станува збор за мало куре. Матичната ни рече мора да го види ендокринолог.
Gordana Pemovska sistina Ili Brankica Krstevska od ordinacijata Srce koja I da ja odberete nema da pogresite odlicni se I dvete I dvete profesorki I vozrazni so ogromno iskustvo @Јова
Дали некоја би можела да сподели искуство со Др. Бранкица Крстевска од поликлиника Срце? Имам нередовен циклус, покачен инсулин и пролактин. (и микрополицистични јајници)
Да, само јави се каде сакаш и закажи толку (нормално ќе си земеш и документи што имаш испитувано хормони).
Некој добар ендокринолог, читам Др. Бранкица Крстевска ја фалат. Ова се резултатите, бев кај гинекологот ми кажа намалена функција на тироидната, а естрадиол ми бил покачен можно е 3 ден од циклус да сум била во овулација или водна циста. Секако ќе одам на ендокринолог ама некој ако знае повеќе да ми каже.
Ако планираш бременост и пролактинот ќе треба да го намалиш малце мислам сепак консултирај се со ендокринолог за подобро да те упати (мене ми беше околу 20 и ми рекоа да го намалам за бременост затоа) можеш и кај Стефанка во Ремедика супер е докторката мене многу ми помогна.
Ти благодарам, јас веќе закажав кај Др. Бранкица Крстевска, термин на 13 ти Јуни, па за понатака ќе видам.
Препорачајте ендокринолог по можност да не се чека многу. Пробав да закажам он-лајн консултација во Систина, за 30 минути по телефон ми побараа 2500 денари