Закажав преглед кај доктор Стефанка од ремедика. Има ли шанса веднаш да ми препише терапија, или процедура е, треба некои нови испитувања да направам? Инаку за тироидната одам, благо ми се покачени вредностите на тсх.
Имаш ли испитано во скоро време? На ехо ќе те виде ем, мене веднаш ми даде терапија ама имав од скоро време испитано тсх.
Ќе бара на ехо да те види, и ако имаш скоро хормони испитано, барем не повеќе од месец. Според тоа ќе ти каже дали си за терапија.
Здраво девојки, Итно ми е потребно дали некој има инфо кои денови е др Танер Хасан на работа идната недела во гоб 8ми септември. Пс не сум во мк не можам сама да идам да добијам инфо а на информации не се достапни
Стигнав и јас до момент да барам ендокринолог, и прво тргнав да читам мислења на форумов. Како си задоволна од Бранкица?
Многу е фина, сослушува и објаснува, пред контрола ми кажа што да проверам, па ако е потребно тогаш терапија, и сега за сега не сум на терапија, се ми е ок. Само незнам за термин се чека. Закажа ли?
Секој доктор сам си пушта обично во исто време за одредени денови што значи ова важи за цел мој термин и така не се знае освен ако не се начека или не ти кажал докторот.