Луѓе има ли шанса да земам еутирокс без рецепта? Стефанка е на боловање, а не сум била на државно за да може матичен да ми препише.. Чаре?
Здраво женски, може ли препораки за добар ендокринолог, може во државна да е или пак приватно.. дијагнозата беше хирзутизам, почнаа да излегуваат на некој дел од лице како поткожни влакна, од фоликулите како што наоѓав и на нет.. Не прави несигурни, само жените што имале таков проблем може да разберат, сум била и на гинеколог ги гледал јајниците све ок, и на кожен лекар гледа само колку да те испрати..Ве молам некој ако знае, или поминал низ истото да ми пише. Не е болест далеку од тоа али естетски ужасно се нервирам, тие ко доктори треба да објаснат, за што може да се појавува тоа, на интернет читав од прашина, или пак од некој креми... и кажав дека само избелувам вика па продолжи со тоа.. Уфф ајде некоја што имала проблем ваков чекам да ми пише, да ме охрабри оти во депресија ќе паднам веќе. и тоа што немаме стручни доктори, ужас.
Од кој доктор за ехо сте задоволни? Над 10 години идам кај Богоев,сакам да го сменам и да идам на друго место.
Дали ова се однесува на д-р Синиша Стојановски? Те прашувам зошто и јас сум негов пациент,имам термин за 2 месеци,што се случува со неговите пациенти,кој ги превзема?
Да.Кај него сум.Задоволна бев.Немам подетални информации што-како.Јас сум во Ноември за контрола.Имам време.Но сепак навремено да се информирам.
и за @Ne znam koj , не мора да значи дека некој ќе ве превземе, мојот ендокринолог Саша Јовановска Мишевска беше директор но и си примаше пациенти (барем нас старите, за нови не знам)
@Sofi.ja & @Ne znam koj Синиша може да го добиете телефонски, преју Вибер јас гоконтактирам. Бидејќи сум од Охрид, правам анализи и му испраќам по Вибер резултатпа ми одредува терапија.