Дали сте оделе кај татјана миленкович, порано работела во срце а сега е во систина? Да споделите искуство.
Hormoni za tiroidna se ispituvaat isklucivo na gladno bez zemanje na eutiroks terapija. Provereno od iskustvo so konsultacija na doktror. Najubavo e na sabajle od 8 do 10 casot togas e najvisok TSH hormonot I pokazuva najtocno. Pozdrav
Dali se zakazuva termin preku maticen Ili e na privatno? Ne sum od Skopje pa ke treba specijalno za toa da doagam. Isto za prva konsultacija dali moze da I odnesam prethodni ispituvanja shto sum pravela I dali pravi oficijalno dijagnozi I preporaka na ishrana, suplementacija Ili samo konsultacija? Blagodaram.
Извини што упаѓам касно во постот но би сакала да те прашам : Како ти делуваше саксендата ? Мене ми е препишана од ендрокринологија па сакам мислење ,некако ми е страв да почнам
Здраво дали знаете колку изнесува ендокринолошки пакет во Мајка Тереза, оној на 3 ден од циклус заедно со женските хормони?
Пробајте со приоритетен или итен упат. Јас 2 години чекам за термин ама узалуд. Последно кога сакав да одам побарав приоритетен и ми кажаа дека системот не давал, мислев дека не сакаат да ми извадат и случајно прашав на ендокринологија кај Мајка Тереза и ми кажаа дека имало итни упати и дека сите биле така или итен или приоритетен а термини воопшто дека немало. Кажаа дека примале со такви упати, пробајте.