Na klinika imas specijalisti internisti i subsecijalisti endokrinolozi. Dali nekoj znae kade e otiden so rabota dr.Milco Bogoev otkako si zamina od Klinika?
Ludje moram da odam najitno da pregledam tiroidna, gledam centarot Srce ima I svoja biohemiska labaratorija a ja najdov I Tireodijagnostika na dr. Tatjana Josifovska. Kazete mi kaj da odam?
Кај кој доктор да одам сега? Крстевска Бранка ми отиде во пензија. Некој добар ама баш добар да ми препорачате во државна во Скопје????
Може ли преку телефон да се закаже на Ендокринологија кај Др. Пемовска? Дека не сум од Ск па да не одам само за закажување или па со приоритетен упат да отидам, колку време би чекала за преглед?
Me se zakazuva na telefon. Moras so termin da zakazes kaj maticen lekar. Se ceka ama maks ke cekas 2 saati od terminot vazno ke zavrsis rabota
Имам читано дека Пемовска работи само еден ден во неделата, мислам Четврток беше. Точно е ова? Би ги замолила некој од тие што се лекувале кај неа да ми пишат каков Др. е, мислам дали објаснува, дали ти обрнува внимание. Јас имам слушано и читано доста пофалби ама сепак стрв ми е
Утрово се jaвив во Скопje и ми рекоа дека Пемовска е на боледување и дека не знаат кога точно ќе се врати а мене ми е итно да одам да проверам што е проблемот со хипофизата. Да ми прпорачате добар ендокринолог, стварно ми е итно
@Umbrella22 Jas imam iskustvo veke 2 godini so Tatjana Milenkovic.Samo pofalbi mozam da kazam za nea. Slavica Shubevska ja imam videno mislam deka bese direktor na endokrinologija i spored mislenja na pacienti sto imame zboreno dobar doktor e,no nemam kaj nena iskustvo pa da kazam so sigurnost.
Dobra e,po muabet sto imam slusnato. Mene Brnka me sledese i sega otkao e vo penzija privatno odam,samo skapa mi e i jas se mislam za kaj Sasa da odam.
Pozdrav do site vie sto Ste na forumot. Dali moze nekoj da mi kaze za Dr. Gordana Pemovska Dali raboti zatoa sto ne sum od Skopje I ne znaam za taa. I kade raboti vo koja bolnica..
Гордана работи во Државна Болница на Ендокринологија. Јас кога се јавив ми рекоа дека е на боледување и дека не знаат кога ќе се врати. Тоа беше пред 10 дена јави се на клиника и прашај дали е вратена.
Hmm moze da mi go dades brojot na klinikata? Mi dadoa uput kaj endokrinologija I toj vazi samo Edna nedela, I jas Sakav utre da odam kaj nea
Пемовска е секако понеделник и четврток само во амбуланта. Не знам дали е вратена од боледување. Ова им е бројот од амбулантата, прашај. 3147265