Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Kако би го опишале својот маж или дечко

Дискусија во 'Брак' започната од prettygirl, 26 ноември 2009.

1. emma79

emma79 Активен член

Се зачлени на:
    30 март 2013
    Пораки:
    14
    Допаѓања:
    12
    Маж ми е единствениот лик на овој свет на кој безрезервно му верувам.Висок е многу.Паметен,убав.
    И никој незнае да ме чува како он.Го обожавам.

2. Espadrila

Espadrila Форумски идол

Се зачлени на:
    1 април 2013
    Пораки:
    1.153
    Допаѓања:
    20.842
    Поприлично висок, со стомак напред... :D
    исмпулсивен - а стабилен
    мека душа- а со девиза Памти па врати
    интелегентен, прошетан, начитан- а на моменти конзервативен
    способен- а немукает
    Знае да сака и да го покаже тоа. Знае да изненади.
    Посветен сопруг и татко.
    Сака да пие- но не се пијанчи
    знае да се нанервира за без везе- а знае леко да помине за поголеми проблеми
    бескрајно одговорен и верен
    голем инат
    Ја толерира мојата понекогаш " завеаност", ама затоа пак јас балансирам и смирувам нервоза, импулсивност и иницијативност
    Се на се- ваков ми е, арен ми е
    и си го сакам :inlove:
    и да.....бескрајна смисла за хумор....

На Dust и Petar80 им се допаѓа ова.
  3. Witch-h-h

Witch-h-h Активен член

Се зачлени на:
    2 март 2013
    Пораки:
    19
    Допаѓања:
    6
    Висок е, со црна коса и темно очи. Со стомачни е. Има специфична смисла за хумор и секогаш умее да ме насмее.... И премногу го сакам :)

4. SunnyGirl2

SunnyGirl2 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 ноември 2012
    Пораки:
    5.526
    Допаѓања:
    5.887
    На моменти многу чуден и тежок за сфаќање,памти па врати...
    Инаку,прекрасна личност,полна со разбирање,почит и љубов. Знае да ме насмее и секогаш ме става мене пред се` останато. Премногу е грижлив,педантен,гурман...
    Лошото кај него е тоа што лесно се навредува и доста лесно можеш да го изнервираш,за било што.
    Знае да покаже и слабост,некогаш и солза,но со граница . Не гледа спорт,не чита книги,нема некое хоби-поради тоа и тешко му наоѓам подароци...чат-пат срамежлив...до некаде е горд...
    Надворешно има смеѓа коса,кафеаво-зелени очи..меше..полни усни... :)

каков е таков е сме се запознале сме преминале во врска и ете функционираме... ;)

5. Emotional123

Emotional123 Форумски идол

Се зачлени на:
    5 јули 2011
    Пораки:
    8.583
    Допаѓања:
    40.012
    Висок, црн, со најубави темни очиња, убаво гграден, убаво тело.
    На него му верувам, му се доверувам, само на него можам да му кажам се што ме мачи, он ме разбира (иако понекогаш знае и да забушава по тоа прашање :D ), ме почитува, сака, цени, пази, чувана сум од него како капка на дланка. Понекогаш знае само да биде избувлив и брзоплет. Знаат да го водат моменталните чувства и затоа многу избрузува.

На Vertigo014 му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Miss666

Miss666 Популарен член

Се зачлени на:
    24 јули 2011
    Пораки:
    1.347
    Допаѓања:
    3.606
    Висок 186цм, плав, со зелени очи..
    За мене најубав, единствен, љубов!

Ете, таков е мојот дечко!

7. Twinkles

Twinkles Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јануари 2014
    Пораки:
    647
    Допаѓања:
    980
    Дечко ми е висок , црна коса , со сини очи , фина градба на тело , кон мене е МНОГУ добар , толерантен , секогаш се сложуваме затоа што знае да попушти , дека помала .. :P
    Секогаш е искрен , го кажува она што го мисли. Ме штити .
    Многу ме сака , многу го сакам.
    Незаменлив. :l:

8. mal.ecka

mal.ecka Форумски идол

Се зачлени на:
    2 декември 2010
    Пораки:
    9.381
    Допаѓања:
    126.493
    Карактерно е моја копија :D Секогаш знае да ме насмее,ми го разувави животот.
    Физички изглед....не многу висок,плави очи,смеѓа коса.
    Тој е се што сакам :inlove:

На Dust му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Ana3567

Ana3567 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 октомври 2014
    Пораки:
    545
    Допаѓања:
    461
    Temna kosa Crni ili temno kafeni oci , sreden :D

На Petar80 му/ѝ се допаѓа ова.
  10. SunnyGirl2

SunnyGirl2 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 ноември 2012
    Пораки:
    5.526
    Допаѓања:
    5.887
    da se nadovrzam ne sum sekogas na prvo mesto vo posledno vreme..malku mmn malku ;)

11. simonna.a

simonna.a Форумски идол

Се зачлени на:
    23 февруари 2013
    Пораки:
    4.462
    Допаѓања:
    33.354
    Мојот дечко?
    Лепотан со русо косиште,така во согласност со плавите очишта,абе плав целиот-лепотан,бомбонче.Висок така некаде е околу метро и 70,ама супер си е.Спортски човек секако,спортска душа и мозокот де мал де голем.Делумен.Уште умници му немаат пораснато,можи затоа не му доаѓа паметот.Знае да нервира,ама знае и да ме насмее.Што срцка е нели?
    п.с.
    мојот дечко што го немам.....;(:$:D8)

12. joy1

joy1 Форумски идол

Се зачлени на:
    14 август 2012
    Пораки:
    19.772
    Допаѓања:
    324.713
    Маж ми е најснаодливото машко битие што некогаш сум го запознала.За него не постои нерешлив проблем.Вредно работи и е супер татко.Не е себичен воопшто дава и помага секому.Но од др страна и доста е брз и избувлив.Често незнае да изброи до 10 :) Сум сумарум за мене е супер човек и срекна сум покрај него.

На Dust, irenna, Mariangel и 2 други им се допаѓа ова.
  13. leona83

leona83 Популарен член

Се зачлени на:
    14 февруари 2014
    Пораки:
    2.548
    Допаѓања:
    1.980
    За татковството и по дома пишав во др.тема:)
    Инаку е интелегентен, бескрајно толерантен ( за разлика од мене), секогаш насмеан ( како ли само му успева), open minded, гурман и романтичен.

На Sky-butterfly, senza.parole и joy1 им се допаѓа ова.
  14. SelinaKyle

SelinaKyle Популарен член

Се зачлени на:
    16 јануари 2014
    Пораки:
    254
    Допаѓања:
    2.149
    Многу толерантен, не сака да се кара, секогаш гледа со муабет да реши некој проблем, мирен е,
    Но има некој сложен и мистериозен карактер. Кога и да е тажен или нервозен гледа тоа да си го задржи во себе, да не го исфрли на некој друг, посебно на мене. Се смее, а знае дека го познавам и му гледам во очите дека е скршен од болка. Воздржан е.
    Воопшто не е скршав, на сите дава, макар и последниот денар, тој ќе гледа да помогне на некој.
    Интелегентен е и многу енергичен.
    Ама па затоа многу ужива во домашна атмосфера и се чека да му кажам, да го опоменам пред да стори нешто, било тоа да е да излеземе, да прошетаме, да одиме негде на гости... мислам дека дома ќе седи со месеци. Што многу ме нервира.
    Многу е отворен со луѓето, искрен и сите го сакаат. Никој нема лошо мислење за него.
    НА секое поле е спротивно од мене. Јас па не се зближувам со секој, уствари ни муабет не правам ако не ми се допаѓа личноста па затоа сите мислат дека сум арогантна.
    И има многу страшен поглед, од кој искрено многу се плашам. Кога ќе ме погледне знам дека треба да прекинам, било да е некоја моја епизода на нервоза, плачење без потреба и сл.
    Ама мене ми е најубаво со него, знае и да ме разнежни и да ме направи најсреќна на свет.
    Инаку сите ми викаат да си провериме дали сме роднини, многу сме личеле.:^)

На Sky-butterfly, Mariangel, minne992 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  15. lunicka

lunicka Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    3.783
    Допаѓања:
    100.177
    Кога би имала само што да напишам на темава..

На VladeMila, Petar80 и mal.ecka им се допаѓа ова.
  16. vitamina

vitamina Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јули 2015
    Пораки:
    8.956
    Допаѓања:
    219.249
    Паметен, духовит, изживеан, рационален, тврд, искрен, оддан, посветен, домаќин, пријател, слушател, груб, мил, згоден и неопходен.
    Најдобар пријател, другар, советник, љубовник, дечко.. маж пред се. Тој ми е се во животот.

На Dust, MilaP, VladeMila и 6 други им се допаѓа ова.
  17. k.frosina

k.frosina Форумски идол

Се зачлени на:
    30 август 2015
    Пораки:
    2.517
    Допаѓања:
    27.821
    Многу е добар,мил,љубезен,фин,културен,вреден е,искрен,романтичен,нежен,знае да работи се :lol: малку е лубоморен итн..

На Petar80 му/ѝ се допаѓа ова.
  18. butterfly*

butterfly* Популарен член

Се зачлени на:
    3 јуни 2015
    Пораки:
    1.562
    Допаѓања:
    1.909
    Sovrsenstvo e,vo se si odgovarame,sekogas e tuka koga mi e potreben a toa e najvazno,da ne nabrojuvam sega ke ispadne deka kopiram od vitamina :P

На vitamina и joy1 им се допаѓа ова.
  19. MilaP

MilaP Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2015
    Пораки:
    2.150
    Допаѓања:
    53.146
    Visok,so kafeava kosa i oci,cesto se smeeme deka sme kako eurokrem jas plava toj crn :)
    Osobini kako sto gi nabrojala vitaminka,imam pisano i vo drugi temi za nego,mojata najgolema podrska vo zivotot.Go obozavam :inlove:

На Dust, VladeMila, vitamina и 2 други им се допаѓа ова.
  20. Mariangel

Mariangel Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2015
    Пораки:
    2.649
    Допаѓања:
    47.003
    Ne mnogu visok,ustvari jas sum visochka pa ne ide negovata visina mnogu do izraz :lol: smegja vitkana kosa (shto ne saka da ja pushti i ja krati celo vreme) i zeleni ochi,krupnichok na gradba muskulesti race i malku meshence :D Za mene toj e sovrshenstvo,nikogash ne sum posakala neshto povekje. Se shto mi treba e toj :)
    Najgolemata poddrshka vo mojot zhivot, moeto se. Ponekogash znae da izbuvne za sitnica,kako shto znaeme site. Ponekogash znae da istrpi i shto ne e za trpenje. Inat e kako mene,ist horoskopski znak sme :)
    Najmnogu shto mi se dopagja kaj nego e shto sekogash ima zhelba za rabota,premnogu e vreden. Ako nema shto da raboti,kje se vrti se dodeka ne najde nekoja rabota da se zanimava. Posveten i domakjin chovek,sekogash tuka za mene. Iznenaduvanjata i romantikata ne mu se jaka strana,ama toa i ne mi e tolku vazhno. Znam deka me saka povekje od se,deka si veruvame eden na drug i deka sme najsrekjni koga sme zaedno.
    Ednostavno si go obozhavam soprugot,i ne bi go menuvala za nikoj i nishto na svetot :inlove:

На Dust, vitamina и Sky-butterfly им се допаѓа ова.