Lindsay Clancy – судење во живо и случајот што ја подели јавноста

Дискусија во 'Политика и настани' започната од Misskirova, 24 август 2026.

1. nextredstyle

nextredstyle Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јули 2018
    Пораки:
    18.801
    Допаѓања:
    139.684
    Аман, бе, луѓе.
    Проверките на движењето на Патрик го ставаат надвор во тоа време. Да имаше нешто, до сега ќе се откриеше.
    Не може ништо да се каже освен тоа дека веројатно ја запоставил емотивно и емоционално. А, за тоа ако сакаат од нејзиното семејство нека го фатат за врат.
    Не е некој јак кој има заштита. Ене и светски познати фаци почнаа да ги фаќаат (како Диди).

На Misskirova му/ѝ се допаѓа ова.
  2. nena2010

nena2010 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    22.673
    Допаѓања:
    143.037
    Ќе видиме што ќе излезе. Вујко има во полиција на високо место инаку.. како и да е 3 ангелчиња ги нема.. женава нема да тера многу.. трагедија.

3. nextredstyle

Се зачлени на:
    10 јули 2018
    Пораки:
    18.801
    Допаѓања:
    139.684
    Полицијата не значи ништо. Ако е за врски типично е да се имаат во обвинителствата и судовите.
    Случајов е од висок профил, па тешко би било измолкнување.

4. nena2010

nena2010 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    22.673
    Допаѓања:
    143.037
    Многу значи ако скријат докази..

На Mrs. Lovett и Mumoftwo30 им се допаѓа ова.
  5. nextredstyle

Се зачлени на:
    10 јули 2018
    Пораки:
    18.801
    Допаѓања:
    139.684
    Речиси секогаш се открива тоа.

6. nena2010

nena2010 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    22.673
    Допаѓања:
    143.037
    Мислам дека премногу ја идеализирате америчката полиција. Стрико му бил главен на полицијата, имаат врски. Затоа е целиот сомнеж врз Патрик. Плус стрико му бил познат по фабрикување докази. Починал 2020 година но конекциите остануваат. Duxbury е мало место си се знаат таму.

Последна измена: 29 август 2026
    На Mumoftwo30 му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Misskirova

Misskirova Популарен член

Се зачлени на:
    25 октомври 2018
    Пораки:
    3.970
    Допаѓања:
    9.969
    Незнам зошто воопшто се става овде на прашање дали Патрик ги убил , кога гледаме дека тоа на суд не е прашање.
    Судит исклучува можност дека он ги убил.
    Расправата е како и во која состојба она ги убила.
    Не гледајте ТикТок плс

На nextredstyle и ideniki1 им се допаѓа ова.
  8. goddess.Of.chaos

goddess.Of.chaos Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2011
    Пораки:
    1.149
    Допаѓања:
    1.306
    Не исклучува судот ништо туку товарот на обвинителството беше да докаже дека е виновна beyond reasonable doubt, и ако да, дали била во психоза. Невина е додека не го докажат спротивното. Знаеме дека не е доволно сензационален наслов за на интернет, ама ако некој се помачи да ги слушне инструкциите од судијата и на старт и на сам крај, поротата одлучува за вината и за менталната состојба. Ова е судење за убиство. Да признаеше вина ќе одеше директно на изрекување казна а не на судење. Колку беше обвинителството успешно ќе си одлучи поротата.

На Witchy-style и Mumoftwo30 им се допаѓа ова.
  9. nena2010

nena2010 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    22.673
    Допаѓања:
    143.037
    Да ги знаеш работите како одат ќе знаеш дека она не се сеќава дека ги убила, дека со адвокатов понудиле да призне дека ги убила децата во состојба на психоза и да не оди во затвор туку во ментална болница. Судот одбил. Сега обвинителството мора да докаже дека она ги убила со умисла. Ова го има изјавено Кевин Рединготн адвокатот на Линдзи. Патрик е не сакал да има судење баш за да се избегне овој циркуз. Но, со тоа што Обвинителството не го прифатила предлогот на адвокатов се отвори пандорина кутија. Сега и пороттата бараше да го види ножот со кој се пресекла и апчињата кои беа приложени како доказен материјал.
    За сега она се води како она да ги убила, НО , од ова судење може да произлезат и други моменти. Сам Редингтон кога го прашаа Дали му верувате на психијатарот кој сведочеше, рече : Надвор да има меќава и да ми каже дека врне снег, не му верувам на тој човек.
    Имам IPTV гледам американските вести како го покриваат. Циркузот на ТикТок не ме занима.

Овој си дал отказ после сведочењето како експерт од страна на обвинителство
    https://www.ctinsider.com/news/article/lindsay-clancy-expert-avram-mack-nemours-22407460.php
    Во америка кога си лош за имиџот на одредена фирма, приватна болница или било што даваат можност сам да си дадеш отказ. А овој богами не да се избрука него се упропасти за сите пари.

Последна измена: 29 август 2026
    На Pixi5, WarriorMind и Mumoftwo30 им се допаѓа ова.
  10. nena2010

nena2010 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    22.673
    Допаѓања:
    143.037
    Трет ден заседавање на поротата не можат да донесат едногласна пресуда. За денес завршено.

11. Adidas888

Adidas888 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јануари 2022
    Пораки:
    7.758
    Допаѓања:
    35.203
    ППД треба да се сфати многу сериозно и да се пружа повеќе помош на мајките после пораѓајот, ем фамилијарна ем институциска.
    Значи треба да доаѓа некој дома да ја проверува мајката во каква состојба е, а не да ја фрлат во еден ќош, да очекуваат дека сама она се ќе среди и уште да и попуваат над глава.
    Не сите ја имаат таа сила да се изборат сами и со работа и со деца и бебиња и со домашни обрврски. Едноставно прегоруваш кога немаш помош од никој.

На Mumoftwo30, Witchy-style и nena2010 им се допаѓа ова.
  12. nena2010

nena2010 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    22.673
    Допаѓања:
    143.037
    На NBC правен експерт кој го следи судењеве и случајот го читаше дневникот на Линдзи. Жената буквално вриштела за помош.
    Башка и што има и други ситуации во случајов.
    Мене ми иде дека женава е намерно скрената и полудена и донесена до овој степен..

На Mumoftwo30, Witchy-style, Raven22 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  13. ideniki1

ideniki1 Истакнат член

Се зачлени на:
    25 ноември 2023
    Пораки:
    69
    Допаѓања:
    97
    Интересно верувате дека намерно е полудена, скрената и барала нон стоп помош.

Што не се убила себеси и да си ги завршела маките, зошто невини дечиња да носи во гроб?

14. WarriorMind

WarriorMind Популарен член

Се зачлени на:
    24 март 2018
    Пораки:
    513
    Допаѓања:
    6.989
    Затоа што не размислувала здраво разумно ?

15. nena2010

nena2010 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    22.673
    Допаѓања:
    143.037
    Еве тебе требало да те праша пред да скрене.

На Mumoftwo30 му/ѝ се допаѓа ова.
  16. nextredstyle

Се зачлени на:
    10 јули 2018
    Пораки:
    18.801
    Допаѓања:
    139.684
    Види, се сложувам до некаде.
    Не смее да се оправдува убиство на невини лица под ниедна околност. Особено кога и жени со истите дијагнози како неа ја осудуваат. За тоа нема што да се разглаба кога не најдоа/наоѓаат друг кандидат за сторител на грозоморново дело.
    Но, Линдзи и да имала вроден психички проблем тоа не ги вади целосно нејзиното семејство и Патрик. Тие знаеле дека она не е во ред и требало да инсистираат да биде примена и оставена на лекување во соодветна установа. Така ќе се спречела трагедијава.

На nena2010 му/ѝ се допаѓа ова.
  17. nena2010

nena2010 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    22.673
    Допаѓања:
    143.037
  18. WarriorMind

WarriorMind Популарен член

Се зачлени на:
    24 март 2018
    Пораки:
    513
    Допаѓања:
    6.989
    Некоја Марина, мајка на 5 деца, блогерка исто така се убила откако се борела со пост породилна депресија. По грди коментари немам во животот прочитано. Така да ништо не им чини ни сама да се убие ни некој друг да убие, не се признава ни постпородилна депресија ни за ништо немат слух. Ама затоа кога некој мажи ќе силуваат и убиваат жени е за тие има ментални болести и се извинувани да не одат во затвор.

На Cosmic Girl, Raven22, andromedae и 5 други им се допаѓа ова.
  19. nena2010

nena2010 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    22.673
    Допаѓања:
    143.037
    Кристина мислиш во Хрватска. 6 деца. Последното сега во април родено.

На WarriorMind и Adidas888 им се допаѓа ова.
  20. Adidas888

Adidas888 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јануари 2022
    Пораки:
    7.758
    Допаѓања:
    35.203
    Да, никој да спомне за ппд ама затоа сите лапрдат зошто имала 6 деца од 3 различни мажи.

На Amellie, Mumoftwo30 и WarriorMind им се допаѓа ова.