Да, ги има. Цената е тука некаде иста и низ аптеки и низ дрогерии и маркети. Ги има и во Тинекс, Космо и низ повеќето аптеки.
Од брендов имам користено само 2 производи и сум екстремно задоволна од нив. Едниот е fast absorbing light balm-от, но да не се повторувам, еве што мислам за него. Другиот е нивното класично лабело: Лабелово е одлично! Убаво хидратира и не те тера да нанесуваш нонстоп. Нежно е на усните, има убава текстура, не е премногу цврст (како некои што наликуваат на пластика), но не се ни топи (мразам лабела што се рашљакуваат). Има неутрален мирис, што ми е важно. Цената му е околу 130-140 денари, зависи од продажното место. Е сега сум настрвена да ја пробам кремата oil-free moisturiser, звучи добро.
Претпоставувам дека ги заштитува усните од сушење и пукање? И јас го меркам веќе некое време, а баш пред некој ден го видов во аптека кај мене 110 денари беше. Мене лабелото на Мелем ми се покажа одлично за поладните денови, ама што да правам секогаш сакам да пробувам нови работи , па затоа ме интересира за ова на Неутрогена.
До сега ова (и класичното на Нивеа кое сега се продава под името Labello) ми се покажало најпогодно во заштита од сушење на усните. Испробај се, види, мислам дека нема да те разочара.
Пилинг на лице се прави два до три пати НЕДЕЛНО! Гел за миење можеш да користиш наутро и навечер, но со пилингот не претерувај.
Женски само да споделам искуство со вас ... После месец дена користење на производите од Neutrogena, сум презадоволна! Долго време имав проблем со акни и сите креми што ги користев или ми ја правеа кожата мрсна или мопгу сува.. После месец користење акните ми се видливо намалени а кожата хидратирана,мека и мазна. Сметам дека вреди да се проба.