mene 28 godisen drugar od skopje so ja igra igrava mi kazuese deka nekoj so motor baral pokemoni sea koj e po hard core...da ti e strav da ides na pat zamisli da turat pokemoni po avtopat so ke bide
Јас многу сакам да ја симнам, ама телефонот ми е многу "напреден" и не можам Затоа го инсталирав на телефонот на сестра ми, ама сега она си игра... ја ништо :/
Играта ја симнав е сеа нешто има проблем со локацијата пишува Failed to detect location.Незнам до што е гпс ми е укл..
Иначе јас го обожавав цртаниов кога бев мала, ме потсеќа на детството ова лудилово со покемоните ама немам намера да ја симнам, не би се навлекувала на ова. Та мене ме фаќа awkward чувство и кога сликам нешто подолго време со телефонот некаде кајшто поминуваат доста луѓе, а не па покемони да бркам
Ok barem sega otkako razbrav za sho igra stanuva zbor I ako vidam nekoj kako trca ko muva bez glava, da ne mu zameram, ke znam deka pokemon brkat, ne e covekot kriv, ami igrata e takva. xD
Сите порано се жалеа како децата не излегвале од дома играле само на пц, сега бар излегуваат. Мене ми е интересна и за жал неможам да ја имам па со дм заедно ја играме од неговиот телефон, ја играат и мнооогу мои другари и обично приквечер заедно ем шетаме ем бркаме. Не дека гледаме во тел цела вечер, далеку од тоа, туку одиш, штом завибрира идиш да фатиш покемонот, толку.
Незнам кој е помалумен тој што ја измислил или тие што ја играат. Па од камионот слегнал ејј нели можел така да го фати . И што се дешава кога ќе собереш и колку покемони
Ова играва живи глупости, ја излмислиле као луѓето 5 години по ред играле кенди краш и сега како да ги размрдало со одење и барање суштества и чуда. Многу нереќи се имаат десено за тие што возат и играат. Некој токмак на автопут застанал да фати покемон и направил сообраќајка од 10 коли.