Чекајте бе што зборите ?! Целата поента на Pokemon Go беше да излезеш и да се размрдаш, а не да бараш покемони со кола ...ебати мрзите За тоа што има несреќи ни најмалку не е виновна играта, туку луѓето кои не внимаваат Вчера со сестра ми ловевме покемони низ Охрид па уште сме живи и здрави Ќе ловеле покемони со кола Еш не стана така покемон мастер
http://press24.mk/pokemon-go-ja-zem...dejkji-provalilo-vo-kukja-za-da-ulovi-pokemon Е ова веќе е претерано..страшно ептен...
И до сега не се седеше дома, пак можеше да се видат луѓе што одат или седат негде зјапајќи во телефонот. Сега дури полошо. Одиш, ама по телефонот гледаш кај одиш, не пред тебе. До негде интересна е, ама па до толку сите да полудат по играва.....
igrata e interesna i mislam deka mozat site vozdrasti da ja igraat ne gledam precka ako si 20+ da ne igrash
Не знам за вас ама мене Покемоните ми се составен дел од детството. Со душа сум чекала да дојде тој дел од денот за да ги гледам на телевизија. Ден денес, после толку години им ги знам имињата. Играта нема да ја играм од проста причина што премногу ќе се опседнам и ќе си го доупропастам животот. Немам ништо против тие што си ја играат, нека играат ако немаат ништо попаметно да прават.