Ray William Johnson

Дискусија во 'Насмевка' започната од musicgirl55, 14 октомври 2011.

1. musicgirl55

musicgirl55 Истакнат член

Се зачлени на:
    18 април 2011
    Пораки:
    189
    Допаѓања:
    56
    Ray William Johnson е Американски комичар најпознат по Ју Тјуб емисијата Equals Three.Тој е најгледан на Ју Тјуб (4.7 милиони гледачи) и е многу смешен еве неколку негови видеа
    http://www.youtube.com/watch?v=my9K_7cM ... ideo_title
    http://www.youtube.com/watch?v=XpLPEmop ... re=related
    http://www.youtube.com/watch?v=F0y99RXu ... re=related

ако темета е дупла слободно клу4

2. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2010
    Пораки:
    4.029
    Допаѓања:
    25.023
    колку се стари овие :lol: :lol:

стави од вчера од овој месец

патем секој четврток и понеделник и комедијата му е на ниво како невкусни шеги и зезање на другите

сепак ја го гледам поради некои многу смешни видеа кој може да ги собере :rofl: :rofl:

3. musicgirl55

Се зачлени на:
    18 април 2011
    Пораки:
    189
    Допаѓања:
    56
  4. Name

Name Популарен член

Се зачлени на:
    5 јуни 2010
    Пораки:
    1.433
    Допаѓања:
    881
    Го следам RWJ подолго време, околу година дена ако не и више, и искрено, во почетокот ми беше ептен интересен, многу епизоди му гледав, кога ке имаше нова епизода, понеделник и четврток, не пропуштав а да не ја гледам уште истиот ден.. а сега во последно време, последниве 3-4 месеци некако не ми е интересен.. :| и не ги гледам веке редовно, туку кога ке ми текне, и ај да ги погледнам последните 2-3 видеа.. а и некако не ми се ни интересни веке, незнам до што е, до мене ли е или стварно помалку интересни се од постарите незнам...

5. musicgirl55

Се зачлени на:
    18 април 2011
    Пораки:
    189
    Допаѓања:
    56
    Па изгледа ти се здосадиле јас порано го гледав Shane Dawson ама сега стварно ми се здосадија видеата повеќе не ми е смешен

6. Name

Name Популарен член

Се зачлени на:
    5 јуни 2010
    Пораки:
    1.433
    Допаѓања:
    881
    Исто да.. се едни исти смешки.. онака го гледам, можно е да има интересно видео кое он го прикажува во епизодата (некако во последно време ни ведеата што ги прикажува не му се интересни, се некои безвезе), али не е веке ко порано онака да ме смее на глас до солзи..

7. Miss-Angie92

Miss-Angie92 Популарен член

Се зачлени на:
    14 јуни 2011
    Пораки:
    434
    Допаѓања:
    736
    Леле, па како не сум ја видела темава порано? Ја дури мислев да направам тема за Ray William Johnson :lol: Never mind, му ги гледам клиповите на типов веќе подолг период и многу ми беше интересен, но сега со последниве клипови некако ми стана досаден :^)

8. erica

erica Популарен член

Се зачлени на:
    21 август 2011
    Пораки:
    1.312
    Допаѓања:
    2.036
    Не го гледам толку често,смешни видеа има :D