Се спремам и јас за нарачка па мислев да не случајно веќе имаш некој од овие два. Мене ми треба нешто за заштита од топлина, па ќе видам на што конечно ќе падне изборот.
Од оваа марка ги имам користено шампонот за побрз раст, моринга маската и еликсирот за коса. Од сите сум презадоволна Денес ми стигна кватро сетот па после некое време ќе споделам искуство. Морам да кажам дека имаат брза достава (имав нарачано на 17ти вечерта) и многу убаво е спакувано
Здраво. Дали имате искуство со линијата за коса со рузмарин што е. Мислам има масло за коса, шампон и спреј. Дали има некој искуство и дали навистина делува? Поздрав
Ги имам сите три производи, едно шишенце шампон веќе потрошив, па започнав и со второ, затоа што не знам дали имаше некаков посебен ефект од првото )) има некое подобрување, ама не е нешто wow, засега. Првиот ден после капење е убава косата, следниот ден е веќе како сплескана. Можеби е и до мојата коса, тенко влакно. Спрејот е добар, не ја мрси. Маслото ако го оставам преку ноќ, кога ќе станам осеќам тежок мирис, дури го чувствувам и после миење на косата.
Фала ти на деталното објаснување. Сакам маслото да го земам па сакав да те прашам колку често го ставаш? И дали потребно е да се меша со некое друго масло, бидејќи читав дека може многу да е јако за скалпот доколку е чисто или веќе е помешано ова па може да се става дирекно на скалпот без да предизвика реакции? Поздрав и секое добро
Јас маслото го ставам после секое 2 или 3 миење на косата, а спрејот го прскам после секое миење.Не дека не може и маслото да се става почесто, туку јас заборавам. Го ставам директно, не ми предизвикало досега никакви иритации, само што не го оставам веќе преку ноќ, туку неколку саати пред миење. Гледам дека го донесле и чајот, сигурно ќе се излажам да го купам а и hair milk leave in conditioner-от може да е добар, го има и тој за нарачка. Доколку некоја го проба, нека сподели импресии
Јас го нарачав сетот со hair infusion што е... Па ќе видиме за месец дена дали ќе има некакви резултати
Кај мене нема.... Еве, скоро два месеца го користам... Ништо посебно не е... Ниту ми се намали опаѓање, ниту е мазна косата после користење... Чист маркетинг Инаку, косата ми е со многу тенко влакно, склона на пукање на врвови и разлетана... Значи за таков тип на коса, не делува
Zdravo, sakam na naracam od rosen sampon za rast na kosa, maska i edno ima ifuzija za kosa sto gi imalo site vitamini potrebni za kosa, pa sakam da prasam dali nekoj ima iskustvo so rossen site go falat ko sto gledam. Ako nekoja imala iskustvo so samponot ili maskata neka spodeli dali navistina rasti kosata pobrzo ..
Bitno nemoze da ima nekoj nus pojavi neli ? Bidejki ne sum ja koristela taa firma a mn go falat deka rastela kosata pobrzo od nego na reklami pa vikam.da probam i so sampon i maska.i ona drugoto