Sex - Shawn Mendes Marry - Charlie Puth Kill - Cameron Dallas 1. Kylie Jenner 2. Selena Gomez 3. Zara Larsson
Kill - Kanye West Sex - Daniel Craigg Marry - Jake Gyllenhaal Ryan Reynolds, Chris Evans, Robert Downey Jr.
Kill-Robert Downey Marry-Chris Evans Sex-Ryan Reynolds Joseph Morgan, Daniel Gillies, Charles Michael Davis
Kill-Charles Michael Davis Marry-Joseph Morgan Kiss-Daniel Gillies Cole Spouse, Dylan O’Brien, Travis Mills.
Kill - Dylan O'Brien Sex - Travis Mills Marry - Cole Sprouse Sam Heughan, Michiel Huisman, Aidan Turner
Мислам нема ваква тема. Се игра на следен начин. Јас давам три имиња на мажи/жени. И лицето под мене треба да пише пример ги давам; Орландо Блум, Том Круз и Тони Михајловски и членот под мене треба да пише пример Fuck: Орладно Блум Marry: Тони Михајловски Kill: Том Круз и да даде нови 3 за тој после него. Ајде за почетокк, хмм Гарет Бејл, Дејвид Бекам ииии Мбапе
Fuck: Лила Филиповска Marry: Нина Деан Kill: Силвија Стојановска Луна Ристиќ, Теодора Мартиноска, Дијана Оу-Џи
jesus... Fuck: Дијана Мarry: Луна Kill: Теодора.. Наташа Беквалац, Јелена Розга и Јелена Карлеуша све на плаво