Шампоните не, ама регенераторите (посебно Repair Therapy и Oleo-Intense) се совршени. Ја прават косата пре мека и лесна за чешлање.
Феминки сакам да ве прашам дали од линијата на SYOSS шампоните има за против опаѓање на косата? дали има користено некоја од вас и ако има како е задоволна од истиот ?
Уфф,кога се сетам на овие ми се повраќа. Едно време,пред 2 години,братучедка ми се отепа од фалење,многу биле добри,вака така.Отидов кај неа на гости на спиење,па го пробав еднаш и ми изгледаше океј. Си дојдов дома целата `сајозирана`,Сајос па Сајос,ништо не гледав пред себе. Го зедов,се миев со него недела-две беше океј. Е тек после 2 недели,ги видов `резултатите`. Првут,никаква коса. Сајос,никогаш повеќе.
само цените им се издувани првиот пат ми сјае косата,мека мислиш ко оние од рекламите но потоа првуут абе лушпи и како да ми се изгуби сјајот од лицето и морав да се вратам на стариот шампон (Head &Shoulders-ocean)
Само шампони имам користено,регенератори не.Искрено лош впечаток ми оставија,не во смисла маскимално да ми ја уништат косата туку после 2 дена ми е сува исто како да не сум ја миела цела седмица.Прекинав да ги корстам и се вратив на Гарниер иако сеуште сум во потрага по добар шампон.
Syoss со кератин ги користев, многу се добри, вредат парите за нив. Обично сум многу скептична спрема работите што ги има по реклами, ама ова е стварно добро
Јас користам Сајос против првут, а исто и сопругот. Имам убав ефект од него, многу малку, речиси ич првут, а косата е фина, мека и свиленкаста (но сепак користам и маска за коса).После два месеца користење, кај сопругот, најверојатно од презаситување, повторно се појави првут. Заклучок, Сајос против првут е добар, но не за постојано и интензивно и долготрајно користење.
Никогаш не сум користела syoss шампон, регенератор или пак друго нешто.. Сигурно никогаш не ми привлекле внимание кога сум бирала...
Го користев тој против првут, дефинитивно помага, не веднаш но со долготрајна употреба се гледаат резултатите. Нареден го земав тој за сјај, се надевам дека е добар како тој против првут, нема да предизика чешање, мрсење и сл......ќе пишам импресии. Баш ме чуди што низ темава гледам дека многумина се жалат од шампоните, јас имам баш чувствителен скалп, освен Х&Ш не можев да користам ниту еден друг шампон, а за големо изненадување шампончево ми се погоди многу....плус е што навистина ја негува и косата, мека е и послушна....се надевам дека нема да се разочарам!
денес си купив нов- рипеар, досега го користев оној за волумен... Дефинитивно Сајос се единствени шампони и регенератори(барем оној за сјај-тој го користам,не сум го менувала)кои вршат некакво влијание на мојата коса, да 250 денади се ама сепак според мојот стандард можам да си дозволам 250 за шампон и 250 за регенератор месечно
Јас сум една од првите што ги имаат пробано, уште пред да дојдат кај нас ми донесоа од Белград комплет со шампон, регенератор и несесер. Убави се, имаат масла и косата ја прават посјајна и свиленкаста. Секој има различен тип на коса, ама јас би го препорачала новиот шампон од Syoss - Glossing Shine Seal so Pro-Keratin formula. Исто така, имаат и регенератор за коса со кератинска формула, и тој е супер.
леле значи такво чудо од шампон во моја куќа повеќе не! го купив оној што е repair црн со портокалови траки нешто таков беше....абре каков рипер какви бакрачи ми се замрси косата никаква ми беше,почна да ме чеша и дури се раскрвавив на главата од чешање...повеќе таков шампон кај мене јок! а кај повеќето овде,имало убав ефект гледам.
Имам навика да си купувам неколку одеднаш па веќе го трошам второто шишенце. Многу ми се допаѓа, ми ја прави косата свиленкаста, убаво ја чисти и мириса на ...професионално.Барем ме потсетува на дел од професионалните шампони кои сум ги користела. Исто имам и земено од бојата, немам нешто посебно да кажам. Сепак се вратив на Garnier Ultra Black, скапа ми беше од сајос.
Мене не ми помогна сајосот...Купив минатата година,ама не ми се бендиса баш,а исто и на мајка ми не и се погоди...
јас го користев syoss repair..искрено не сум вооопшто задоволна, косата ја прави ко жица, крута и не мириса многу убаво...