Исто и кај мене се случувало... Како да не ми е миена, како да не сум ја исплакнала убаво, леплива кога ќе се исуши.. Едноставно тие шампони не ми одговараа мене. Искрена да бидам од кога почнав да си користам од коприва на фармаси се спасив
Девојки дали некој има искуство со мицеларните шампони на сајос? Во прозирно пакување се, има еден за волумен и еден за омекнување на коса, без парабени и без силикони се па се мислам да земам..
Јас го имам ама за тенка коса. Косата ми доби на волумен и сум премногу задоволна од шампонот, ти препорачувам да го пробаш па сподели искуство.
Од Syoss го имав оној против првут обичен, но сега има мицеларни без силикон па сакам да знам дали од тие има против првут прозирните шишиња, искуства?
Кај има во прозирно шише? Јас купив еден во црно шише, нешто со јапонска некоја формула против перут. Ама не сум го користела сеуште, поим немам дали е добар. Во последно време, нешто многу ми е сув скалпот и ме чеша. Ми го препорача колешка, ама ова со шампониве тие е лотарија.
Мене овој од Syoss многу ми се погоди. За мажи е, го крадам од мојов зашто ептен ми се допаѓа каква ми ја прави косата и не ме перути, ниту ми го иритира скалпот. Мирисот е фантазија. Многу ми одговара, па решив да го користам за да сменам малку. Планирам да го пробам и тој со кератин кога ќе се потроши овој, па ќе видам како ќе се покаже и дали ќе ми одговара.
Тој со кератин е предобар, како лесно се расчешлува косата да знаеш, плус косата добива ептен убав сјај и е мека и нежна ептен на допир. И регенераторот со кератин е супер, јас и тој го користам.
Ќе го пробам обавезно, мислам дека и на некоја акција беше во ДМ. Паѓам на добар дизајн, ме освои шампонов ептен и едноставно морам да го пробам.
Има акција и во ДМ и во Рамстор. И мене ептен ме привлече дизајнот, ми светна на рафт Ваков сјај и мекост на мојава напатена изгорена коса одамна не сум имала
Сега си го земав пак оној со плави букви против првут во Cosmo 179 денари на акција, а баш го гледав тој со кератин, ама од Shauma ми се направи првут. А во Дм не свратив, колку е таму?
Hello Дали некоја од вас го пробала овој шампон за фарбана коса? Дали има ефект да ја зачува бојата или е како секој др шампон?
Маркетиншки бизнис. Кога одреден производ не може да толерира кревање цена на пазарот.. Ги намалуваат грамажите. Х & ш беше 400 сега е 360 мл. Ништо ново. Со омекшивачите и прашковите течни е исто.
Сменета ти е форумалата, сега е јапонска формула и тотално е уништен шампонот. И мене ми беше добар, таман почнав да го користам и го сменија. Ваков е сега