Нашата Катарина Ивановска е новото заштитно лице на Victoria's secret Ајде нека види светот какви се македонските девојчиња Браво за Кaте!!!!
Девојки сакам да прашам повеќе прашања во врска со порачување преку интернет од Викторија Сикрет па се надевам дека некоја од вас ќе ми одговори Дали за да направиш нарачка од нивниот сајт треба најпрво да се зачлениш? Дали има ограничено најмалку до кој износ можеш да извршиш нарачка? За колку време стигнува нарачката и како е во врска со царините и од каде после може да си ги подигнеш нарачките???Благодарам однапред
Од VS ми се допаѓа скоро се, а најмногу козметиката, баш пред некој ден ја гледав во Cosmo и планирам да си купам нешто, без разлика на цените. Костимите за капење и долната облека исто така се преубави!
Штета што кај нас нема,а и да има ќе биде со супер ценички Имам некои парчиња дома-колекција на парфемчиња,млеко за тело,сестра ми сега ме израдува дека ми купила градници и гаќички и парфем.Ми купила и еден комплет спавача со наметка,ми рече кога ќе сум се мажела во бовча ќе ми ја дала за првата брачна ноќ.Наметката ја зела 900 денари,а преубава е,а спавачата нз колку и таа тука некаде.Нешто во ваков стил било ,едвај чекам да дојде и да видам
Ми се допаѓаат моделите, супер се. Иначе никогаш не сум имала ништо од нив. А, за манекенките-очигледно ги одбираат `најубавите` женски, но друга работа е што на секоја ревија тие се многу убаво нашминкани, со убави фризури, а самите ревии се гламурозни, затоа и ефектот е таков. Додека на други ревии (од други модни куќи) , манекенките се дури `унаказени` па делуваат многу одбивно и грдо.
Една моја другарка,преку другарка на мајка и донесе да видам неколку пара гаќички,купачи,градници,сјајчиња и лосиони.Совршени беа!Сон на секоја девојка. Цените беа од прилика: сјај за усни-400 ден лосион за тело-800 долна облека-1500 Си земав едно сјајче(малку бев послаба со пари)..презадоволна!
Летово кога бев во Америка си купив повеќе работи од Викториа Сикрет, градници во речиси сите бои и најразлични дезени, а од козметика млека, спрејови и лосиони за тело. Навистина се осеќа разлика од обичните градници, имаат многу добар квалитет и многу се пријатни за носење. Лосионите за тело се многу трајни, брзо се упиваат во кожата и после цел ден телото ви мириса слатко Штета што кај нас нема продавница на Victoria secret.
Морам да се исфалам зашто сум многу ќефски расположена цел ден Спојлер Само што ми стигнаа и си ги сакам многу......и ги шетав по дома ама едвај чекам лето да си ги носам (или може на овој мојов да му текне да ме прошета зимово на некои топли краишта )
Немора да се зачлениш за да направиш нарачка Нема ограничување околу сумата Пристигнува за една недела со UPS на аеродром Го подигаш пакетот на аеродром (може има опција UPS да го донесат на домашна адреса, не сум сигурна) На целата сума вклучувајки ги и транспортните трошоци плаќаш 15% царина, па на новата вкупна сума 18% ддв. Шпедитерски трошоци се 1500-2000 денари, лежарина на аеродром околу 1300 доколку го подигнеш пакетот веднаш, после неколку дена е поголема сумата. Исплатливо е ако правиш голема нарачка, 300-400 долари па додатниве трошоци се распределуваат. За 1-2 градници не се мачи, нервите ке си ги истрошиш со нивното височество цариниците плус еден градник ке те чини околу 100 долари
Еве ја овогодишната модна ревија на ангеливе во Њујорк и ова е едно предшоу што му претходи на главното шоу она што се чека, а тоа е на 29ти ноември, кое ќе може и онлајн да го гледаме. Еве слики, плакнете очи жени Инаку одат овие двајца
Прекрасно, преубаво, гламурозно совршено шоу како и секогаш. Се надевам дека и нашата Кики што побрзо ќе стане дел од ангелите. Од тоа што успеав да видам низ слики за овогодинешното шоу, најмногу ми се допаѓаaт сите три модели што ги носи Александра Амбросио. На линкот имате видео каде може да ги видите ангелите со последните проби и подготовќи за шоуто. http://vsallaccess.victoriassecret.com/ ... ngel-2011/
Случајно на Фејсбук најдов страна Victoria's Secret Outlet во Македонија. Има некој повеќе сознанија околу ова?
In December 2011 for the first time in Macedonia you will be able to buy Victoria's Secret products! така пишува а во понеделник ке пишеле за локацијата на продавницата
Сакам да порачам од страната, ама немам до сега нарачувано па да си прашам. На нарачка од 70 долари, колку би се фатиле екстра трошоци, царини и остало?
Со сигурност ќе треба да платиш поштарина уште кога ќе плаќаш за нарачката, а цените се следниве: International Standard Delivery Order usually arrives within 14-21 business days (for in-stock items only). Merchandise Subtotal Via Surface $0.00 - $75.00 $27.99 $75.01 - $125.00 $33.99 $125.01 - $175.00 $38.99 $175.01 - $250.00 $46.99 $250.01 - $350.00 $56.99 $350.01 - $500.00 $63.99 $500.01 - $650.00 $73.99 $650.01 - $800.00 $88.99 $800.01 - $1000.00 $98.99 Over 1000.00 $109.99 За тоа колку се плаќа кај нас има некаде по темите Онлајн Шопинг и Асос и во Македонија.
Секси мали нешта е името на продавницата која ќе се наоѓа низ некој од скопските трговски центри и ќе биде овластен препродавач на Viktoria's Secret.