Врска со Грк

Discussion in 'Љубовни проблеми' started by blueeyes7, Dec 9, 2013.

1. RumShtangla

RumShtangla Популарен член

mojot iden soprug e grk.daj ne lupetajte u nasava drzava ne trretiraat poloso i od kucinja a ne pa da ne sme imale vrska brak so grk. iskreno 1000000000000000.......% se bolji lugje. ne se site tolku utepani pa politika da teraat uf be golemi patrioti gzot go prodadovte na albancite makedonija ja napraivte skoro albanija i ke jadete gomna sea cccc sramota bruka bruka

2. Згодно Момче

Згодно Момче Истакнат член

Јас затоа и сум дојден тука Dust, да се заљубам во некое убо девојче македонка :inlove: ;)

sj *O*, meckicka, Summerlover and 3 others like this.
  3. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Јупиии :party:

Инаку ако е во прашање љубов не мешајте политика. Водете љубов а не војна.8):inlove:

4. Dust

Dust Game Over

И ти како братучедот мој..само да не стигнеш до 32 и без женска:lol:

5. Згодно Момче

Ax неее, 27-28год сум.... уште малку сум во "Searching по женска/жена"... (ќе те информирам во најкус рок) :D :rofl:[​IMG]

Summerlover and buba4e89 like this.
  6. Dust

Dust Game Over

:rofl:

Се надевам ќе најдеш пристојно девојче :)

И се надевам ќе викаш на свадба:lol:
    Кифлите и прасето од мене:D а за вегетаријанците по некоја брокула од бавча:lol:

....
    .......
    ...........
    ...............
    10 years later...:rofl::devil:

meckicka and buba4e89 like this.
  7. Згодно Момче

Xaxa, Ке си најдам наскоро убо мирно срамежливо девојче, и ке и кажам да се зачлени на Фемина форумот, за на свадба ве носам во Грција Толемаида на голем банкет... него едно ме мачи она со полиграфот на Сашко што зборуваше...? :rofl: :rofl:

Last edited: Dec 19, 2016
  8. Priroden

Priroden Популарен член

Зoштo дa не
    Нa oвие курсевите пo Еврoпa сум упoзнaл преку 20 луѓе oд Грцијa сaмo еднo мaшкo тaкa нa кривo не гледaше, oстaнaтите сите беa oпуштени и кoј oд кoј пoфини. Нa пoследниoт курс пo цели денoви бевме зaеднo, oд утрo кoгa случaјнo се пoгoдив у групa сo еден грк и две гркинки зaеднo дa прaиме прoект, пa се дo дoцнa у нoќтa кoгa сме пиеле. Тoa не се глуми. Гркинкaвa беше 27 гoдишнa дoктoр нa нaуки, тaквa перфектнa дикцијa, тaкoв бoгaт речник a истoвременo тoлку прoвoкaтивнa...и нa крaј зaврши сo келнерoт :D

Акo имa привлечнoст, пoчит и рaзбирaње немa врскa ништo.

Сaмo oвие oд Кoсoвo некaкo лaдни пoвеќетo шo ги упoнaв oсвен две штo сум ги упoзнaл, не знaм зoштo, ќе се сврти муaбетoт некaкo нa религијa и чуднo се пoнaшaaт. Албaнкиве пooпуштени се.

Alianna likes this.
  9. Dust

Dust Game Over

Не и кажувај да се зачлени..
    Ќе ја расипеме тука:rofl::rofl:

За полиграфот еве се пријавувам да ја испитувам ако ти е зорт:?:

10. sj *O*

sj *O* Популарен член

шо ми е мило шо го читам ова :inlove: ионака сакам грци :l: :* уште па дека сакаш мирно и срамежливо чупче :$

11. Yowannty

Yowannty Форумски идол

Леле човецииии стварно фали едно смајли што се крсти. (facepalm)
    И дечко ми е Грк и е воедно најдобриот човек што сум го запознала воопшто. За ништо на светов не би го заменила.
    Ми се дешаваше на почеток првото прашање откако ќе кажев дека е Грк, следуваше.. "а наш е?" Демек да не бил егеец наш.. (facepalm) па се објаснував и јас ливада.. (facepalm) Среќа брзо сфатив, па после коа ќе ме прашаа дал е наш, викав не, мој е! :D

Е сеа далеку поконзервативни се од нас во размислувања. Па така честопати кога сме излезени во друштво и муабетиме си викам у себе па ние Македонците и не сме така лоши, па ние сме супер бре! :rofl::rofl:
    Озбилно ова иначе, ако се смеам.

Да не ми се налути згодново момче само, види ти ние шпиуни сме имале меѓу нас :x :D Јас да ти се самопоканам на свадба ако бре дете? :) Мислам откако ќе си најдеш чика де Мацедониа... За кршење тањири ми е :D ама озбилно :D

12. Cinderfakinrella

Cinderfakinrella Популарен член

Грците се христијани, па не гледам никаква врска дали ние како „патриоти“ имаме проблем со Грците или не. Како што можат да се мужат со Холанѓанци, Германци..Така можат и со нив.
    Политиката на страна кога е во прашање љубовта. :)

13. sjdgo

sjdgo Форумски идол

Не, јас сум малку расист.

Tanjamm likes this.
  14. Tanjamm

Tanjamm Форумски идол

Аууу згодно момче, не знаев дека си Грк, ти си веќе наш штом живееш во Македонија. Македонија или Фиром, а?Јас пред некое време запознав човек кој по националност е Грк, татко Грк, мајка Македонка, а не знае грчки и има македонско име и презиме на ски, како нас Македонците. Ми беше чудно. Викам ама како можеш да имаш презиме на ски, вика па што имам јас со Грција освен што како и другите Македонци одам таму на море. Татко му не го научил грчки, а мајка му и татко му кога се карале го правеле тоа на грчки. Има секакви ситуации.

Avokado likes this.
  15. sjdgo

sjdgo Форумски идол

Оваа тема е многу смешна. Ајде сега за врска со припадник на секоја националност нека се започнува нова. Барем во Политика да сте ја отвореле.

16. shz

shz Форумски идол

Глупости што има врска ако е Грк. Политика си е политика, не мешајте баби и жаби.

Antolinaa likes this.
  17. sjdgo

sjdgo Форумски идол

И Грк се пишува со голема буква, а не со мала, како во насловот. Националистички до срж. Срамота.

18. mode-kristina

mode-kristina Популарен член

Повеќе би рекла незнаење правопис. Порано(во времето на татко ми) во нашиов јазик правописот бил божем националностите да се пишуваат со мала буква, иако не верувам во тоа. Во второ или трето одделение пишувам домашна по македонски баш за тоа кај се употребува голема и мала буква и мајка ми ми ја гледа домашната и ми вика „Што е ова националностите со голема буква,а? Брзо преправај!“ И едвај ја убедив дека се пишуваат со голема. Додуша таа учеше албански(Македонка од Албанија е),а таму националностите се пишувале со мала. Излегов ептен надвор од темата, ама сакав само да се надоврзам на твоето мислење. И баш таа што ја отвори темата била во врска со Грк.

Инаку и јас се согласувам дека темава е бесмислена. Ај нека се отвори тема за врска со Србин,Русин,Италијанец,Германец,Швеѓанец,Данец,Шпанец,Французин,Американец и да не набројувам веќе. Глупости. Има Грци што се навистина националисти и многу навлезени во политика, ама каде нема националисти? Секаде ги има. Политиката е едно, луѓето се друго.

parksey, theowndemon and Tanjamm like this.
  19. Vik'Toriah

Vik'Toriah Истакнат член

Грк е најлесно да најдеш....веќе кога не иде со некој...грк секако ќе се најде,тие не одбиваат никоја хаха

20. LBC

LBC Истакнат член

зашо бе така циганска торба ги стори грците? :D