Simptomi

Discussion in 'Прашај гинеколог' started by satzi, Nov 22, 2012.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. satzi

satzi Активен член

Pocituvani
    Imam 30 godini i imam problem so leviot jajnik,imeno do pred edna godina nemav nikakov problem so stomakot za i vreme na menstrualniot ciklus no sega imam silni grcevi,glavobolki,vrtenja vo glava.
    Pred nekolku godini na istata strana me fatija grcevi mnogu jaki ne mozev da se ispravam i mi se ukoci levata noga otidov na ginekolg megutoa i tie edvaj me pregledaa mi ustanovia deka imam cista i mi dadoa antibiotici da pijam deka ne e strasno.E sega od togas pa navamu jas konstantno imam grcevi .bolki ..duri do toj stepen sto zavrsuvam i na dezuren...kosa mi paga imam dlakavost no ne i na liceto nemam zgolemena tezina naprotiv tezam edvaj 50kg,i imam bolki pri seksualen odnos sum bila na ginekolozi megutoa do sega nikoj mi nema dadeno nikkva terapija ama bas nisto a problemot i bolkite se vlecat veke poveke od 5 godini .Edno sto znam e deka cistata so antibiotikot sto gi piev pred nekolku godini mi se povlekuva megutoa povtorno po nekoe vreme pak pocnuva se po staro da se vraka,prasanjeto mi e dali e mozno da imam jas policisticni jajnici iako imam praveno analizi na hormoni,tumormarkeri i se bese negativno.I kako moze ova ednas zasekogas da go resam a pri toa da ne se trujam so apcinja.

Blagodaram mnogu

Thread Status:
Not open for further replies.