Ништо не се гледа, вака само бројки гледам, референтни вредности, а не знам кое е кое. Нема врска, според тоа што кажуваш, вирус е. Намалени леукоцити генерално, со зголемени лимфоцити. Вироза.
Здраво, Сеуште не бев кај матичната за резултатите ама гледам дека креатинин е низок, почнуват вредностите од 49 а кај мене се 41 во крвта, а во урина почнуват од 13 а кај мене се 4.
Дали има некој искуство со намалена гликоза во серум? Денес на крвната слика ми испадна дека шеќерот е под нормално ниво,референтните вредности се 3,9-5,8 mmol/L, а кај мене е измерено 3. Има ли простор за загриженост? Бремена сум, 19+1
Не се секирај кај мене е цело време под граница. Само имај си со тебе секогаш нешто благо во случај да ти се слоши
Здраво девојки.. На сопругот му се покачени AST i ALT дали е можно да се покачени од лекарствата шѕо ги пие?
Што е S-fosfat ? Пишува 0,85 - 1,50 а мене ми е 0.75 и со црвено заокружено. Витамин б12 ми бил 503, а сега 373 (разлика 1 година). Границата е 170-650. Што е причина за да се намали? Хипохондриак сум, имам причина за грижа?