Штом ти го објави ова и размислуваш и секој што ќе прочита ако го сакаш врати се кај детево и уживајте во она што го носите еден за друг. Арно ти вика, кои се сакаат тие некогаш најмногу се повредуваат меѓусебе за жал.Ајде, па за свадба да ви честитаме
Nemozev da docitam,ne zasto me mrzi nego zal mi padna,pravi sto ke pravis no zapamti: Ako mu se vratis vrati mu se od ljubov a ne za pak da go povreduvas,veruvaj dovolno mu bilo ova
Секоја ноќ ми звони за секс, му велам НЕ и да престане да замара, е сега почна не сакаш со мене затоа што си нашла друуг , нонема врска, не сакам да се обврзувам сега,+ испити,работа,немам енергија и сили да си наоѓам дечко ниту на бившиот сакам да се вратам. Тој не разбира. Што да му кажам,како да го откаачам, насилен е, за жал. Не ми е нит јасно што толку го привлекувам, нит ме гледа нит јас него, не сме од исти места на живеење. КАКО да се спасам.??? од таков бивши
Ама и ти изгледа си го бараш од досада ... како немаш друг, имаш, ќе го измислиш и тој нек си брка работа. Што може да гледа, секс очигледно, се држи земјава.
Имам 2 бивши. Оној насилниот ма што има да му кажувам односно дека е без осет ми вели сакам да сме заедно и сл. не прифаќам не е мој тип и што напраил да сум го паметила со моја другарка-сега не многу блиска че се гледа . Немаат мозок, ајде он ма и оваа другарка на векот. Ами како ќе иди у Италија, не за џабе преку посредник нашла работа и ќе се виделе иако биле многу оддалечени. Трпение ми треба. Не знам ни како да постапам затоа што не сакам да се гледам повторно со тој, а да ги потсетам дека сме оделе нема потреба многу убаво знаат. Некој ќе пати овде а јас не се одмаздувам. к а р м а
Ednas vo zivotot sum imala seriozna vrska i ednas sum sakala toa bese pred 4 5 godini mi trebase 2 god da go prebolam no uspeav ...no ...znam 1 do 2 pati godisno da go sonuvam i vo sonovite sekogas se drzi na distanca od mene vo sonovite sekogas sum jas taa sto go brka a on e laden ...posle toa nekolku dena sum depresivna pod vlijanie na takvi sonovi a vo zivo ne mi e nisto kiga ke go vidam se e normalno ne go mislam nego taka random sonovite mi go pojebuvaat zivotot ...me zbunuvaat
Не мислам сигурна сум, проверено во пракса, прашањето е а што потоа, да се даде шанса или да се лупне корпа мило за драго.
Незнам, ама знам дека чувството коа ти е веќе сеедно а он е со друга е непроценливо т.е. преболувањето целосно. Незнам дали после сеедното можеш пак да бидеш со некој, а додека не ти е 100% сеедно, не е целосно преболено, простено итн.
Се враќаат, порано или покасно ама јас не им се враќам! Знам дека нема да видам, ни слушнам нешто ново. Најубаво чувство ми е кога јас веќе сум , а на некој таму, касно ќе му запали сијаличката.
Немам коментар ... Направив грешки , направи и тој... Но тој е со друга ... Мн е тешко да сакаш некого а да го гледаш со друга...
Се враќаат, како не.. Сладок е моментот кога се чувствуваш способна да им речеш - може да бидеме пријатели, но ништо повеќе.. Чувството на слобода и фактот дека воопшто не ти е гајле за неговиот љубовен живот, се како една добиена битка