Болки во градите

Дискусија во 'Прашај гинеколог' започната од wiki197, 29 јуни 2012.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. westt

westt Истакнат член

Се зачлени на:
    10 септември 2015
    Пораки:
    271
    Допаѓања:
    164
    Членови на фемина имам едно прашање. Во левата града (цицка) имам остри болки некое време. Дури и при допир како струја ме ваќа. Имам нешто како зрнца ориз кога ги допирам. А пак десната града брадавицата ми е некако поинаква соберена на купче и како да се одлепува. Некој да имал вакво искуство? На работа сум во друга држава па овде немам матичен да се посоветувам.

2. Kikiriki93

Kikiriki93 Истакнат член

Се зачлени на:
    5 април 2016
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    1
    Здрaвo феминки Oд пред некoе време пoчувствувaв кaкo левaтa грaдa ми е пoчувствителнa oд деснaтa (oкoлу брaдaвицaтa). Бев кaј мoјoт мaтичен геникoлoг, ме прегледa сo пипaње и ми рече ништo немaш. А јaс сум сеуште вo пaникa и инaку сум хипoхoндрик Дaли е тoa нoрмaлнo еднaтa грaдa дa е пoчувствителнa oд другaтa?

3. RumShtangla

RumShtangla Популарен член

Се зачлени на:
    18 април 2015
    Пораки:
    789
    Допаѓања:
    1.421
    HELP HELP HELP !
    Епа вака незнам дали да го опишам како проблем но е проблем. Денеска почуствував како топче над брадавицата на десната града. Црвено ми е надворешно а внатрешно незнам односно допирам ко топче тврдо има. Страв ми е нормално. Незнам што да правам сабота сме утре матичната не работи а до понеделник којзнае шо ке се случи. Ако сте имале вакво искуство ке ве молам да ми помогнете страв ми е премногу,.И да напоменам циклусот ми заврши пред 2 дена,но никогаш вака после добиено не се дешавало. Ве молам ако знаете нешто ПОМОШ! незнам ни кај да пишам го пронајдов само ова :worried::worried::worried::worried::worried::worried::worried::worried::worried:

4. marija_maca

marija_maca Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јуни 2016
    Пораки:
    107
    Допаѓања:
    47

Те боли? Чим е црвено може да е циста, ама како и да е оди најрано што можеш на ехо (претпоставувам си помлада), особено ако имаш family history на breast cancer.

5. RumShtangla

RumShtangla Популарен член

Се зачлени на:
    18 април 2015
    Пораки:
    789
    Допаѓања:
    1.421
    neam family history na breast cancer, ne me boli ,koa go dopiram e topce i ne me boli. inaku 19 god iam

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.