Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Влакнетост на жени - прифатливо или не?

Дискусија во 'Врски' започната од WildMk, 17 април 2021.

1. Biljarkata

Biljarkata Форумски идол

Се зачлени на:
    31 јануари 2019
    Пораки:
    18.912
    Допаѓања:
    179.203
    5Г за да зрачи, у секој двор треба да го има, Селтика Шц ко ќе излезе на Широксокак , сите остануваат Шц, од Сатот до Епинал ;)

На Ugly Duckling и Celltica им се допаѓа ова.
  2. Emy867

Emy867 Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2014
    Пораки:
    4.450
    Допаѓања:
    96.606
    А ти па, што буљиш по рацете на лаборантката, а тука глумиш многу слободоумна.
    Јес, мај ес.

На GrimTheReaper му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Biljarkata

Biljarkata Форумски идол

Се зачлени на:
    31 јануари 2019
    Пораки:
    18.912
    Допаѓања:
    179.203
    Тоа е, (highfive)

4. CameliaMiller

CameliaMiller Форумски идол

Се зачлени на:
    12 август 2015
    Пораки:
    19.835
    Допаѓања:
    267.017
    Со оглед дека живеам во општество каде што на тетовираниот доктор не му веруваат, оти наркоман бил (facepalm) не ме изненадува некако темава.

На Amellie13, theowndemon, WildMk и 8 други им се допаѓа ова.
  5. Biljarkata

Biljarkata Форумски идол

Се зачлени на:
    31 јануари 2019
    Пораки:
    18.912
    Допаѓања:
    179.203

На WildMk, Srckata28, jacqueline.s и 6 други им се допаѓа ова.
  6. GrimTheReaper

GrimTheReaper Форумски идол

Се зачлени на:
    29 мај 2015
    Пораки:
    2.720
    Допаѓања:
    20.402
    tenor (1).gif
    Ти нема равна на тебе. Уникат. Уште некој стереотип да наброите вака вон влакната?!?! Никогаш не е доцна да се смени професија;)

7. Asparagus

Asparagus Популарен член

Се зачлени на:
    21 мај 2013
    Пораки:
    1.101
    Допаѓања:
    8.165
    До кај си со бричењето на главата педантеријо?

Професионална-машинка-за-подстригване-Andis-USPRO-66220-с-кабел.jpg
    Машинката е спремна.
    Само за тебе сум спремна да спремам професија.

8. Ugly Duckling

Ugly Duckling Форумски идол

Се зачлени на:
    16 август 2018
    Пораки:
    3.608
    Допаѓања:
    43.122
    Имам завршено медицинско и имам тетоважи и влакна на подлактица (значи видливи). :worried:

На theowndemon, WildMk, John Snow и 2 други им се допаѓа ова.
  9. CameliaMiller

Се зачлени на:
    12 август 2015
    Пораки:
    19.835
    Допаѓања:
    267.017
    Знам, уникатна сум.
    Но, не сум во потрага по нова професија, сепак фала :)

10. CameliaMiller

Се зачлени на:
    12 август 2015
    Пораки:
    19.835
    Допаѓања:
    267.017
    Со среќа.
    Наркоманката ќе те викаат.
    А пошто си жена, ќе преферираат маж доктор.
    Немој и недепилирана да дојдеш, немој ни со лакирани нокти. Ни нашминкана, ни ненашминкана. Никако да не се побуниш кога ќе видиш срање, оти неебаната ќе те викаат.

Со среќа.

На theowndemon, WildMk, MarijaMi90 и 2 други им се допаѓа ова.
  11. GrimTheReaper

Се зачлени на:
    29 мај 2015
    Пораки:
    2.720
    Допаѓања:
    20.402
    Педантеријо го кажуваш како лоша особина? :D Тоа повеќе кажува за тебе, не за мене.
    Едвај чекаше да пишам. Прво се опседна со ташаците на маж ми, сега со мене. Creepyyyy

12. Asparagus

Asparagus Популарен член

Се зачлени на:
    21 мај 2013
    Пораки:
    1.101
    Допаѓања:
    8.165
    Не бегај од одговорот со глупости и одговори како влакна од неколку милиметри на нога се нехигиенски, а милијарда влакна на глава од 30 цм се хигиенски?

13. LollySky

LollySky Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2016
    Пораки:
    2.953
    Допаѓања:
    14.017
    Ајде дигресија малку од караницата ваша, карајте се у инбокс.
    Дали комплетно се одстранувате, ама баш комплетно?
    Размислувам за ласерска епилација.

14. GrimTheReaper

Се зачлени на:
    29 мај 2015
    Пораки:
    2.720
    Допаѓања:
    20.402
    Прво читај што пишувам пред да се правиш паметна, затоа што едно те исто пишувам, нешто сосема друго ми враќаш. Дали некаде спомнав милиметарски влакна? Дали спомнав влакна на раце? Ако никаде не сум спомнала, воопшто нема потреба да ми ставаш зборови на моите постови. Прашањето не ти заслужува одговор, затоа што е глупаво, како и твоите претпоставки и хиперболи. Оди плети нешто, занимавај се, јамб, судоку, сеедно.
    И официјално си на мојата листа на игнорирање, пишувај два месеци ако сакаш. Ќе дискутирам кога нема да ми се извртуваат зборови.

15. Asparagus

Asparagus Популарен член

Се зачлени на:
    21 мај 2013
    Пораки:
    1.101
    Допаѓања:
    8.165
    Ја многу убаво читам ти што пишуваш, ама ти изглеа не се читаш.
    Едно сто пати изјави дека не се депилираш зашо така диктира општеството, туку поради хигиенски причини.
    Па објасни ни зошто влакната на главата не ги отстрануваш од истите тие хигиенски причини, кога телесни влакна и да не се неколку милиметри сигурно не можат да израснат повеќе од сантим и се бројчано многу помалку од косата.

Исто така твоја изјава беше дека се што е хигиенски е и естетски, па како ќелава женска глава не делува воопшто естетски?

И како кај мажите телесните влакна не се легло на бактерии па е сосема нормално да не се депилираат?

На Amellie13, theowndemon, WildMk и 4 други им се допаѓа ова.
  16. g8lQQk

g8lQQk Популарен член

Се зачлени на:
    28 мај 2018
    Пораки:
    2.179
    Допаѓања:
    14.263
    Колку е едноставно да бидеш дама :D
    Одамна не сум видела волку добро видео. (y)

На WildMk, jacqueline.s, Biljarkata и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  17. Kanya

Kanya Популарен член

Се зачлени на:
    17 јануари 2015
    Пораки:
    424
    Допаѓања:
    4.509
    Оф топик ќе биде мислењево, ама боли колку си во право. Јас имам чисто лице и ретко се шминкам, а и кога да се нашминкам секогаш е минимално (ББ крема, маскара, руменило, и сјај/кармин во боја слична на усните). Колку само коментари добивав додека одев на фах/и на почеток на работа, ако се нашминкав еднаш во годината - зошто пречисто лице имаш? А кога не бев нашминкана 99% од времето - Мислиш да си фатиш дечко некогаш/ зошто не се нашминкаш супер ќе ти стое итн, итн, итн. Да напоменам дека никогаш во животот немав/немам право да се пожалам за мозолче.
    Истотака кога ќе се побунев нешто на работа или кога ќе дадев предлог дека нештото може да се направи на друг начин, полесно/ноедноставно, а побрзо, следуваше цитирам: што знаеш ти ма најмала си, имаш дечко? А да те изеби? Не си ебена неделава а? Кога ќе се поддотерав (ништо ново некое летно/зимско пристојно фустанче за да не се враќам и пресоблекувам), сега Kanya ќе оде на ебење, ќе излегуваш со дечкото, на дејт си вечерва, вечерва фрца фрца а? .....

И фамозното, мали и светли ти се влакненцата ама издепилирај си ги рацете јас такви женски сакам хахахах....

Јас за тоа отидов на работа? Додека бев во таа компанија нецела година беше хорор, не за работата туку за ужасните меѓучовечки односи и неправењето ништо од страна на шефовите. Среќа најдов ново и подобро работно место и напуштив, а жално затоа што сите беа млади лица. Истотака истите тие што секогаш се дрзнуваа и коментираа се и сешто (броеа кој колку пати иде до WC), секогаш ги забораваа влошките/влажните марамици/паломите, односно се сомневам дека и воопшто ги купуваа и редовно бараа од мене. И да, после недоличните коментари и еднаш, повторувам еднаш облечениот црн фустан до под колена, минимална шминка и шпиц штикли (бев на настан и немав време да се пресоблечам, а побарав да закаснам 15 мин кои ќе ги надоместам) бев повикана кај менаџерите и ми беше кажано дека им го привлекувам вниманието на колегите и не можеле да се фокусираат на работата, и дека ми забрануваат да се дотерувам. Тогаш ми пукна филмот и им кажав дека јас имам кого да гледам нека си ги гледаат тие девојките/вереничките/сопругите и од тој ден ќе носам патики, дукс и фармерки, така и би до последниот ден. Да напоменам дека и ден денес после година дена поминати јас сеуште си влечам трауми, а самодовербата ми ја симнаа под 0.

На Herrera, theowndemon, WildMk и 7 други им се допаѓа ова.
  18. CameliaMiller

Се зачлени на:
    12 август 2015
    Пораки:
    19.835
    Допаѓања:
    267.017
    Ова последново... да ти дојде да ги гаѓаш со биро мамето нивно.

На Mazegin, WildMk, Nausicaa и 3 други им се допаѓа ова.
  19. Biljarkata

Biljarkata Форумски идол

Се зачлени на:
    31 јануари 2019
    Пораки:
    18.912
    Допаѓања:
    179.203
    Mислам не можеш со ласер интима:?:... Еве ја темата со искуства со Лумеа https://forum.femina.mk/threads/Што-мислите-за-philips-lumea-Споделете-го-вашето-искуство-коментирајте-прашувајте.28246/page-17
    Исто, сто теми за депилација има во подфорум Лепота, сигурно имаш за читање цела недела:)

На LollySky му/ѝ се допаѓа ова.
  20. winnie02

winnie02 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јануари 2021
    Пораки:
    333
    Допаѓања:
    1.816
    Не сум сигурна што прочитав.
    Само ќе го оставам вака.
    Не знам што да кажам.