Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Во врска сум со некој што не го сакам

Дискусија во 'Љубовни проблеми' започната од Bitter-Sweet, 15 април 2013.

1. ocicka2014

ocicka2014 Популарен член

Се зачлени на:
    27 јуни 2014
    Пораки:
    4.151
    Допаѓања:
    13.515
    Одговорот го имаш во самиот твој наслов-не го сакаш!
    А дека ќе се убие тешко, тоа е само покушај да те задржи покрај него!

2. NovusOrdoSeclorum

NovusOrdoSeclorum Популарен член

Се зачлени на:
    14 септември 2011
    Пораки:
    1.044
    Допаѓања:
    2.270
    А што се замарате, сакаш или нејќеш? Што на 20 годишна возраст да не ти дошло време за мажење? Забављај се, со луѓе кои ти се свиѓаат, за сакање ич не ти ни треба на млади години. И дај прекинете со тоа верите ваши дебилни. Имам еден куп другарки кои се муслиманки и најнормално си функционираат во општеството, си имаат дечковци христијани-муслимани, сеедно.

На Lana del Rey и Valerin им се допаѓа ова.
  3. Justicija

Justicija Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2017
    Пораки:
    5.849
    Допаѓања:
    19.551
    Хммммм и јас сум во ваква ситуација ... Но не во врска туку излегувам со некој што не го сакам.... Но тој се приврза спрема мене ... Сериозни муабети ми прави за во иднина ..... Тој е срце , но јас не го сакам ... Помина време но не го сакам, излегувам со него да го заборавам бившиот.... Се чувствувам грозно. ....

На parksey и ELIDavor им се допаѓа ова.
  4. ELIDavor

ELIDavor Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јуни 2017
    Пораки:
    560
    Допаѓања:
    1.788

Не мора секогаш да излегуваш со него најдиси некој со кој сакаш да излегуваш и полека полека отргнувај се од овој што велиш дека се чуствуваш грозно.
    Зошто можеш да се навикнеш на него и да не се чуствуваш грозно, полека полека отргнувај се од него и тој ако е доволно паметен и ако му работи принтерот ќе свати дека повеќе не му е местото до тебе.
    Зошто како што прочитав подолу тој планира сериозни работи со тебе, немој потоа да е прекасно за некои работи.
    Таквите луѓе како него дали станува збор за машко или женско се како пиавици еднаш ти се залепи и после нема отргнуванње од нив.
    Без разлика дали е срце или што и уште не ќе си навлечеш проблеми после и да сакаш со друг нема да можиш од овај сега што ти е како товар.

5. Βικτωρία

Βικτωρία Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јуни 2017
    Пораки:
    521
    Допаѓања:
    3.667
    Сериозни муабети ти прави пошто му даваш надеж со тоа што не го одбиваш за да излегуваш со него :) Ако не ти се допаѓа и не сакаш ништо со него, што е целта да си губиш време и твое и негово? Се приврзал кон тебе пошто ти си дозволила, без навреда ама кукавички е да ''зезаш'' некој што е фин наспрема тебе само за да заборавиш некој поранешен, сигурно и ти не би сакала некој да излегува со тебе со цел да ја заборави поранешната, така да, не прави нешто што не сакаш тебе да ти го прават, речи му сакам одмор малце, дека не чуствуваш дека ти фали некој и толку, игнорирај го, ќе сфати, следен пат не прави нешто со сила, не е убаво од твоја страна па и за него :)

На PaLaVa, P.S.love, cresa-jagoda и 7 други им се допаѓа ова.
  6. parksey

parksey Активен член

Се зачлени на:
    10 септември 2017
    Пораки:
    89
    Допаѓања:
    373
    same here samo sto ja nikoj ne zaboravam nego go gledam samo kako drugar iako e srce nema hemija ic

На Crna Dama и ELIDavor им се допаѓа ова.
  7. IM.TMKQ

IM.TMKQ Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јануари 2014
    Пораки:
    4.535
    Допаѓања:
    37.499
    Сум била во таква ситуација но ставив крај. Тој и покрај тоа не се откажуваше но јас се повлеков. Знаев дека не води никаде работата.

На Justicija и ELIDavor им се допаѓа ова.
  8. Justicija

Justicija Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2017
    Пораки:
    5.849
    Допаѓања:
    19.551
    Погрешно разбра другар :)
    Вики подолг период закрепнував од бившиот.... Имав повеке понуди за дејт од мушкарци ...Мене ми требаше некој за утеха... Овој го одбрав бидејки беше многу забавен и најупорен , и не мислев дека дотука ке дојде работава ... Детево е супер , се чувствувам како да сум го за**ала ... Многу глупа ситуација
    :(

На Aleksandar1212 му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Justicija

Justicija Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2017
    Пораки:
    5.849
    Допаѓања:
    19.551
    Ми е жал сега да го откачам...:worried:

На parksey и Aleksandar1212 им се допаѓа ова.
  10. ELIDavor

ELIDavor Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јуни 2017
    Пораки:
    560
    Допаѓања:
    1.788
    @Justicija Погрешно разбра другар

А што разбрав погрешно ?

Може да ми образложиш

11. Maja95.

Maja95. Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јануари 2017
    Пораки:
    73
    Допаѓања:
    58
    Таквите како него се пијавици затоа што сакаат да имаТ женска за сериозно? :^)
    Баш напротив. Девојката му дала надеж и тој нормално се опуштил, не ја убедувал во нешто. Е ако ја убедувал тогаш би бил пијавица.

На PaLaVa, crimson, cresa-jagoda и 2 други им се допаѓа ова.
  12. IM.TMKQ

IM.TMKQ Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јануари 2014
    Пораки:
    4.535
    Допаѓања:
    37.499
    Знам ама барем кажи му дека како другар го гледаш само. Па тој нека одлучи што понатака.

На Justicija му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Βικτωρία

Βικτωρία Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јуни 2017
    Пораки:
    521
    Допаѓања:
    3.667
    @Justicija За да го преболиш поранешниот си требала да излегуваш со другарки да се дружиш, не би размислувала толку по него, а не да искачаш со некој што очигледно мисли дека сакаш и ти нешто со него дека нели си прифатила да излезеш, жал не жал ќе мораш, подобро така да му речеш одколку уште повеќе да го влечеш човекот и да му губиш време, така па повеќе жал би ти било, верувај, не гледам што е проб не ти се допаѓа, не излегувај и чао пријатно , па на крај краева подобро да го одбиеш ти одколку тој тебе :P еве и да тераш вака, до кога? А и никој и ништо не е сигурно, може тој утре ќе ти рече дека не сака да излегува со тебе, и мислиш на него жал ќе му биде? хаха така да не си создавај дополнителни проб. кога ќе го најдеш оној што навистина ќе го засакаш, терај, вака напразно се замараш.

14. ELIDavor

ELIDavor Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јуни 2017
    Пораки:
    560
    Допаѓања:
    1.788

Секој различно сваќа, јас тоа погоре поинаку го сватив.
    :?:

15. Justicija

Justicija Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2017
    Пораки:
    5.849
    Допаѓања:
    19.551
    Тој не ме фати во гуша да бидам со него ... Тој беше најупорен од додворувачите (така да ги наречам) и си прифатив дејт , само што тој ја свати сериозно "играта"
    Тој е премногу добар ... Тоа како пијавица си до негде во право , бидејки и да прекинам со него тој повторно ке ме бара ...
    Размислувам на оваа опција ... Поблаго од оваа опција не гледам ...
    Ок шефе

На parksey и Βικτωρία им се допаѓа ова.
  16. ELIDavor

ELIDavor Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јуни 2017
    Пораки:
    560
    Допаѓања:
    1.788
    Благодарам на разбирањето

17. Justicija

Justicija Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2017
    Пораки:
    5.849
    Допаѓања:
    19.551
    @Maja95. Имало и убедувања и све и свашта , но не мислев дека работите до овде ке стигнат

На Maja95. му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Deep

Deep Истакнат член

Се зачлени на:
    27 октомври 2016
    Пораки:
    52
    Допаѓања:
    143
    Ne si igrajte k** t**** so custvata na drugiot , cenete go toa sto nekoj ve saka , moze da se sluci da zgazite na pogresna daska pa da vi se vrati bumerang.

На Mishela, JustBeautiful, orevka и 6 други им се допаѓа ова.
  19. ELIDavor

ELIDavor Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јуни 2017
    Пораки:
    560
    Допаѓања:
    1.788
    @Justicija И јас имав една таква приателка од Тиквешијата и се дружевме подолг временски период и појдов таму и со моторот заминавме да наполни нафта за тракторот.
    Одиме кон бензиска и ми вика вечер да се видиме насамо да те честам роденден ми е (вистина и беше роденден) и вечерта се видовме (мене јасно ми беше кај води работата) и одиме надвор од селото и покрај река правиме муабет ова она и таа почна да навалува ами вака ами онака и и давам негативни одговори и таа се доближи и ме бакна и јас си продолжив, и кога си одевме кон дома и велам јас по 10 дена си одам за ПП со ова толку, бидна што бидна се забавувавме (не ми беше девојката на мерак но и дадов шанса).
    Си заминав ПП и таа дознала мој број од мобилем па ми се јавуваше, јас почнав да не и кревам, после дозна број од фиксен телефон одвај ја отргнав.
    Затоа ти го кажав ова погоре.

20. Maja95.

Maja95. Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јануари 2017
    Пораки:
    73
    Допаѓања:
    58
    Ти така си дозволила. Ако не си сакала посериозно со него требало да му го ставиш тоа до знаење .

На Petar80, Deep и ELIDavor им се допаѓа ова.