Ова гледам кај повеќето од вас млади форумџики е навика. Да ако некој е скоро дојден треба да кака.е а? ФРАЕРЧИНСКО Е МОЕТО ИСКУСТВО. Се собрале децата, за да рипаат во група. Такви ви се годинките и воспитанието, ама кога ви враќаат со иста мера не ви е фино. Боже што јас тоа се замарам. Ама ајде знам дека ви е тешко да прифатите дека не е љубов во прашање и романтичен филм. Љубовта ретко се случува. Епа малечка како да ви објаснам. Љубовта е зрелост и спокој, а не пеперутки во стомакот. Љубовта е почит, а не забрани. Љубовта е константа, а не варијација. Љубовта е комфорна, а не еуфорична. Ова од паров погоре е чиста средношколска драма и ништо повеќе. Еве ти линкче, па читни си. https://www.google.com/search?q=заљ...9j0j69i61l3.6994j0j7&sourceid=chrome&ie=UTF-8
Ne rekov jas deka ljubovta e zabrana ili deka ne e spokoj ili slicno. Naprotiv. Samo zastanav vo odbrana na clenkata sho ti rece deka nemash pravo da kazuvash na koj kako mu e vo vrskata. I nemash, bidejki na nikoj ne znaesh kako mu e. Kako za postar (koga vekje taka se deklarirash) mnogu dramish. Chill. Sekoj so svoeto. I ova e najmalce fraercinsko, nieden fraer ne se ponasha ko tebe. Za deckoto konkretno. Ako zensko oladi od emociite gotovo e. Kraj. Nema nazad. Od iskustvo ti kazuvam. Ne se maci naprazno.
Аааа јасно ми е. Ви смета реалноста и поразличното од вас. Деца сте се ви смета. Штом не ги прекршувам правилата на форумов имам право кому сакам и кое мислење сакам да му го пишам. Таа членката нема право мене тоа да ми го каже. Ако имате како да го посоветувате детето ок, ако не, не рипајте за џабе. Немам намера со вас да се објаснувам. @Hencusna ништо од оваа врска веќе нема да биде. Пиши пропало. Девојката само те малтретира, демек сака ти да се потрудиш за таа пак да те “ сака“. Абе ајде лудило до бескрај.
I jas si go kazav moeto. I za tvoja neinformiranost, polnoletna sum. Tolku I od mene. Ne se raspravam so lugje sho ne pocituvaat tugj stav.
Зошто секогаш и секаде,во секоја тема ја мешаш возраста,годините и постојано нагласуваш за некој дека е многу млад или дете?Не значи дека ако е некој помлад не знае да размислува правилно..Мислам, навистина немам ништо против тебе,но малце ставовите ти се деградирачки...
Bidejki nema izdrzani argumenti I misli deka se e do godinite. Nishto cudno sho i tolku me napadna. Zalno. Da ne bidam off topic ama najseriozno. Prestanete da gi degradirate pomladite clenovi I nivnite mislenja. Samo zatoa shto se pomladi, ne znaci deka nivnite mislenja se nepravilni ili nebitni. Ako nemate izdrzani argumenti ne gi degradirajte drugite po nicij osnov. Fmp.
Не знам. Валда дека нив не им се обратив за да ме нападнат. Те едната сум немала аргументи, те другата за нејзе прашува, те првата вика сум изигравала Фраерчина. Јасно ми е како се одвиваат работите овде. Го пратам форумов од поодамна, само периодов на боловање реков да си го потрошам со забава. А штом не се битни годините со зрелоста, треба зрело да дискутираат. А штом не знаат зрело да си дискутираат, морам да им вратам на јазик кој го разбираат. За тоа валда и наведувам дека се деца. Не само за годините, туку за зрелоста. Еве уште ниедна зрела/возрасна жена не дојде да рипа на туѓо мислење. Нели?