Дали доколку девојката имала секс со секој посебно нема шанси за СПБ? Друго ме интересираше, си ја блокнал на фејс а си видел дека има нов дечко. Ја манијачиш? Ц ц ц, кој воајер.
Спроти местото каде што работев на 4-5 дена дојде да работи една Гркинка во кафетерија. Аууу мајко која рибетина беше. Се облекуваше така секси и провокативно. Се работеше турбо, па немав време да ја стартувам. Не верувам дека нешто би направил али чисто да си ја пробав среќата. Ретко која девојка од Грција ми фатила око, али она беше бомбона.
Не сум била во врска, сум се запознала еднаш кога бев на одмор. Дечкото беше пресладок. Плава коса и крупни сини очи, најслатка насмевка и ми рече your eye is beautiful. Јас и кажав на другарка ми и се изгазивме од смеа. Ден денес се зафркаваме дали беше левото или десното око. Адрикос, сладок дечко и еден од поубавите кои ме бакнале
Братучетка ми имаше дечко Грк.. . Лелеле луѓе каков беше ухууу... Па и еден глас .... Раскинаа зашто тетин ми е патриот навиваше да земе Македонец и на крај заврши со Германец ама Гркот лелелеле - Аполон можеше вода да му носи ...
Во љубовта има само место да биде човек и да ве почитува, а патриотизмот, национализмот и териториите оставете ги на политичарите
Подобро е да се биде со некој што ќе те цени и почитува, многу незрело е да прашувате друг, еве ја сум за србите, некој за грците и така, пак нема да одлучиш
Јас мислам дека љубовта нема граници и препреки. Чекала одговор, па на крај сама и текнало. Штета, ако се сакале да завршат на ваков начин, поради патриотизмот на тетин ти. Жално што им ја уништил врската.