Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Врска со Грк

Дискусија во 'Љубовни проблеми' започната од blueeyes7, 9 декември 2013.

1. realGirl

realGirl Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2014
    Пораки:
    1.411
    Допаѓања:
    6.697
    Има добри Грци, ако повеќе Срби ќе сретнеш во лето во Гр.:lol:

На parksey и P.S.love им се допаѓа ова.
  2. Vik'Toriah

Vik'Toriah Истакнат член

Се зачлени на:
    30 ноември 2016
    Пораки:
    226
    Допаѓања:
    591
    Имам живеено во Грција една година и мн.добро им го знам менталитетот...таму со сигурност за една недела ќе најдеш и дечко и маж и швалер

На Tanjamm и mira.mira им се допаѓа ова.
  3. realGirl

realGirl Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2014
    Пораки:
    1.411
    Допаѓања:
    6.697
    Толку ли добродушни се Грциве, па немаат срце да одбијат? :D

4. Vik'Toriah

Vik'Toriah Истакнат член

Се зачлени на:
    30 ноември 2016
    Пораки:
    226
    Допаѓања:
    591
    Корист :)

На realGirl му/ѝ се допаѓа ова.
  5. kallias

kallias Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2010
    Пораки:
    3.782
    Допаѓања:
    6.985
    Сите Грци се исти, не постои добар Грк. Тоа што имате дечковци/девојки Грци и што викате се најдобрите луѓе на светот се лажете. Нормално, сега е уште рано, почеток е, во врска сте и додека ве придобијат ќе ви ја симнат цела планета, а не само ѕвезди. Се што ќе кажете тие само ќе климаат со глава и ќе бидат од ваша страна, ама буквално ќе се слагаат со СЕ!
    Е откако ќе станете дел од нив, т.е. откако ќе се омажите/ожените, тогаш е веќе друга приказна. Сето кажано претходно го негираат и лека полека почнуваат да си го кажуваат тоа што го учеле од мали, па колку сакате вие трескајте се од земја, колку сакате викајте ма не е така, како викаше дека.....Гркот нема да ве рецка, тоа им е во крвта драги мои Феминки и залудно си го трошете времето со нив, култура НУЛА, овразование НУЛА, географија ПОИМ ДА СЕ НЕМАЛО....
    Нормално дека има исклучок како и за сите луѓе од светот така и за нив, значи има и добри и лоши луѓе да се разбереме, ама што се однесува до политика и национализам, верувајте, НИКОГАШ ама НИКОГАШ нема да ве речат Македонка, Македонија и Македонски јазик. За нив секогаш ќе бидете Скопјанка и скопски јазик ќе зборувате.
    Колку години сакајте живеејте во Грција, можете само да се поГрчите, а да си останете тоа што сте во срцето и Гркот да го цени тоа што сте?? Тоа нема никогаш да го доживеете..
    Како што јас никогаш нема да го доживеам така и вие драги мои....

На kuc, Tanjamm, Petar80 и 2 други им се допаѓа ова.
  6. Vik'Toriah

Vik'Toriah Истакнат член

Се зачлени на:
    30 ноември 2016
    Пораки:
    226
    Допаѓања:
    591
    Конечно некој да дели исто мислење со мене за грците! :)

На kuc, Tanjamm, kallias и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  7. LBC

LBC Истакнат член

Се зачлени на:
    12 март 2017
    Пораки:
    381
    Допаѓања:
    4.312
    Горе-доле такви се. така се воспитувани и така воспитуваат. Мене лично не ми смета нивниот цврст став, затоа и ги сакам. А скопјанка ми нема речено и збори македонски.тука работи.

На Petar80 му/ѝ се допаѓа ова.
  8. CameliaMiller

CameliaMiller Форумски идол

Се зачлени на:
    12 август 2015
    Пораки:
    19.857
    Допаѓања:
    267.189
    Какви теми имате, божесачувај :rofl:

На Luciferovog zlo♧, parksey и LBC им се допаѓа ова.
  9. Vik'Toriah

Vik'Toriah Истакнат член

Се зачлени на:
    30 ноември 2016
    Пораки:
    226
    Допаѓања:
    591
    Ајде пиши и ти ако си во врска со некој Грк холанѓанец,шпанец да го процениме и него хах (facepalm):hai:

На parksey му/ѝ се допаѓа ова.
  10. CameliaMiller

CameliaMiller Форумски идол

Се зачлени на:
    12 август 2015
    Пораки:
    19.857
    Допаѓања:
    267.189
    Мојот го бирав чистокрвен Македонец. Убаво се распрашав.
    Чистокрвни Македончиња да раѓам, строго. :muscle:

На Avery, LollySky, theowndemon и 5 други им се допаѓа ова.
  11. Jacques

Jacques Истакнат член

Се зачлени на:
    28 февруари 2017
    Пораки:
    559
    Допаѓања:
    1.892
    Се е точно ова што си го напишала од збор до збор, но со некои пропусти. Сите грчко-македонски парови се претежно Грк и Македонка. Скоро и не постојат грчки девојки омажени за Македонци, барем јас не сум сретнал. Просечен Македонец Митре нема што да и понуди ексклузивно на една просечна Гркиња за да таа се откаже од својата национална гордост, култура, историја и да дојде да живее во Македонија и тука да се асимилира. Од друга страна просечен Грк може да понуди море, плажи, клима, туризам, па така да секоја просечна Македонка и како гомно да ја третираат долу, да ја навредуваат национално сепак ќе трпи. Важно ќе живее на плажа. Тие се тие бизнис интереси. Ништо чудно. Едноставно Грците се подобри спонзори, а тоа секоја жена ја интересира колку и да негираат. На ист начин како што Хрватите во минатото ги ребреа од секс тие девојки од Чешка, Словачка, Полска кога беа мизерија и доаѓаа на одмор во Хрватска. За нив тоа беше рај за живот. Исто како што Грците сексуално ги ребрат Македонките кога одат долу на летување. Грците и Србите се традиционално во добри односи, но правев со еден Србин муабет и баш за тоа ми зборуваше како многу убави и високи Србинки се мажат со никакви црномурести и ниски Грци само за да живеат на море.

Инаку, грчките жени се испод просек. Затоа има навалица на Грци во Скопје, Белград и Софија. За мали пари добиваат забава и евтини девојки.

Последна измена: 28 јуни 2017
    На MakeDamnSure, parksey, realGirl и 6 други им се допаѓа ова.
  12. LBC

LBC Истакнат член

Се зачлени на:
    12 март 2017
    Пораки:
    381
    Допаѓања:
    4.312
    Мм вели гркинките биле мн захтевни. Дур не нашле некој со длабок џеб и имотен шанса нема за мажење...

13. sjdgo

sjdgo Форумски идол

Се зачлени на:
    16 јули 2015
    Пораки:
    5.676
    Допаѓања:
    14.192
    Јас познавам една Гркинка омажена тука. Никогаш не го спомнува името Македонија како назив за републикава, секогаш вели оваа земја, вашиот јазик и сл. :) Многу се попринципиелни од Македонците.

На Tanjamm му/ѝ се допаѓа ова.
  14. elimkd

elimkd Форумски идол

Се зачлени на:
    25 октомври 2012
    Пораки:
    7.935
    Допаѓања:
    48.110
    Од @baba Rada темана беше сто пати поарна од оваа:envy:

На *Amethyst*, DAngel, CameliaMiller и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  15. Jacques

Jacques Истакнат член

Се зачлени на:
    28 февруари 2017
    Пораки:
    559
    Допаѓања:
    1.892
    Секаде жените на Балканот се такви. Зарем Македонки, Србинки, Бугарки не се материјалисти? Пффф, многу поголеми од грчки девојки. Тоа со сигурност ти зборам. Разликата е тоа што девојките од медитеранските земји како Грција, Италија, Шпанија се далеку поконзервативни особено во помалите туристички места и тие ако се плеткаат со странци ќе бидат обележани како курви. Милион Италијани сум запознал во животот. Тие на се живо и диво се пуштаат, но веднаш прават гард и ѕид ако некој странец се пушта на нивни девојки. Ништо поразлични не се ни Грците.

На parksey, Tanjamm и LBC им се допаѓа ова.
  16. Vik'Toriah

Vik'Toriah Истакнат член

Се зачлени на:
    30 ноември 2016
    Пораки:
    226
    Допаѓања:
    591
    Приказни за мали деца...сите го знаеме тоа,ти го испушти делот за историја ако веќе идеме натака...Не можеш да кажеш дека грците се вакви такви,а ние што сме (како мк)?ништо ,ниту нешто сме постигнале како држава ни историски гледано,јас се срамам што сум од албанија упсссс Македонија,фатете малце книга за грција и грци па после коментирајте!Батали фемина.

На sjdgo му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Jacques

Jacques Истакнат член

Се зачлени на:
    28 февруари 2017
    Пораки:
    559
    Допаѓања:
    1.892
    Денешните Грци при фантастична местоположба, море, природни богатства живеат на германска цицка. Мрзелив, корумпиран, преварантски народ. Ништо поразличен од останатите народи на Балканот. Тие немаат никаква врска со оригиналните Хелени, а и од историја не се живее, туку од сегашност.

18. Dust

Dust Game Over

Се зачлени на:
    27 септември 2011
    Пораки:
    11.739
    Допаѓања:
    172.847
    Историја и расфрлање епитети како за Македонците така и за Грците, само во соодветна тема за тоа.
    Тука збориме за мешани врски/бракови од двете националности и историски факти или навреди на национална основа нема да бидат толерирани.

Фала многу:hai:

На Yowannty, Someonespecial, LollySky и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  19. Jacques

Jacques Истакнат член

Се зачлени на:
    28 февруари 2017
    Пораки:
    559
    Допаѓања:
    1.892
    Dust, еве ти како Гркиња да ни кажеш твое мислење за македонските мажи. До толку ли се/сме Македонците грди и неспособни штом пола жени со странци им избегаа, а? :D:P

20. DAngel

DAngel Форумски идол

Се зачлени на:
    19 март 2011
    Пораки:
    11.211
    Допаѓања:
    56.929
    Се надевам никогаш нема никоја ни за секс да најдеш. Ми се гади од машки кои се со мисла дека "сите жени се материјалисти" :puke:

На theowndemon, ane.bella, Doozy и 9 други им се допаѓа ова.