Па не сум. Тие си знаат во што се впуштаат. Ми пишуваат први, или ги наоѓам на сајтови за дејтинг. Што направиле профили за такви работи, ако не бараат дејтинг? Ако сака и тој, и ако ми е до толку секси.. зошто да не?
Мoри ти сo 100 килa рaстур прaвиш aми пoзгoднa дa беше ќе требaше дa се oдјaвувaме oд фoрум oд стрaв дa не ги ќaриш и нaшите
Па... и не се сто, 110 се, најмалку, и замисли, се возбудуваат на мене, и мажи кои имаат супер згодни сопруги. Ај сега?
Cekaj cekaj, jas sega procitav ubavo znaci si znaela deka bile ozeneti... E sega ozeneti koi baraat avantura... Ama ti zosto se vpustas vo avanturi so ozeneti mazi??? Od tolku bekjari sto baraat za edna nok..... I posle velat deka samo mazot e kriv, ma daaaj. Toj kolku i da e nametliv koga znam deka e ozenet ne se pletkam so nego da rasturam semejstvo i da me zborat niz maalo deka rasturikuka sum bila.... Znaci i zenskoto e krivo i na nea i se "jade" na ozenetiot....ako ne bilo taka ke odbie, ke rece ne ti si imas zena...
Auuuuuu sto zboris mori, da slusne mojon ke veli: ti na stari zeni me nudis??? (Bez navreda toj za onie nad 30 veli deka se veke stari) Mojov si ima 24, malecok tie. Vidi probaj si ja srekata so drug
Видете.. не ви го кажувам ова за да ви ги земам мажите, ви кажувам затоа што знам какви работи се случуваат, позади грбовите на стотици сопруги во Македонија. Секакви примери сум среќавала, со десетици сум се допишувала конкретно за аватура, со тројца сум била откако сум во брак. Прашајте ме што ве интересира, се' ќе ви кажам. Сите работи кои ги бараат по такви места, сите мислења кои ги кажале за своите сопруги, сите нивни 'оправдувања' за што го прават тоа... се' Само сум искрена, и не, не се срамам. Пред себе и пред сопругот сум си чиста. Тоа што тие не се со своите сопруги, не е моја вина воопшто.
izvini vaka ama ako ne mu mrda opaskata na mazoti nemozi nikoja da ti go zemi a ako mu mrda nemora od forumo mozi i komsivkata ti go ima kjareno a ti neznajs poz
Остави ги. Сакаат да си веруваат во тој свет што тие си го замислиле.. Не е секој спремен да се соочи со реалноста во животот... доколку е мачна за слушање. Одбрамбен механизам е тој. Сите луѓе имаме различни одбрамбени механизми, кои секојдневно ни помагаат полесно да го 'поднесеме' животот.
Во право е Вајлд. Повеќето шврљаат на страна. Па само по сајтовиве колку се зачленети. Некои луѓе живеат во илузија.
Рече жената која сфатила дека оженетиот дечко никогаш нема да си ја остави сопругата, па се покајала оти нели не сака да биде предмет за секс. Некои изневеруваат некои не, тоа е личен избор кој е за осуда - лажење. Со изговорите што мие мене гајле за жена му, децата кога тој решил,а свесно сте влегле во врска со оженет маж ставете се на местото на жената и како ви било вам личноста во која сте вљубени да ви работи зад грб. Има некои кои за жал живеат во илузија, а има некои со принципи и морал. Индивидуално е.
А зошто па би била девојката крива доколку иде со оженет?кога на него не му е гајле за таа дома зошто би и било на неа?Не си ги бранете мажињата,да не сакаат никој неможе на ништо да ги натера.
^ Ако дојде до изневерување, криви се и двете страни. Пушти ова жениве прости што мажите си ги ставаат на пиедастал, го идеализираат своето а плукаат по туѓо. мене скојдневно ми се пуштаат оженети, дури и со деца под рака, и никогаш ми се нема десено да паднам во искушение, итс нот мај тинг едноставно. Дури одбивно ми е. А во случајот на Вајлд, јас како што разбрав со мажот имаат отворен брак и искрена комуникација, и им фунцкионира тоа нивното. Боље картите на маса, отколку позади грб.
А како би се чувстувала истата таа девојка, на која не и е гајле оженетиот маж со кого е во врска што има дома да се најде во ситуација дечкото/мажот да ја изневерува без таа да знае? Свесно впуштени девојки во акција со оженети мажи не оправдувам тоа е исто како ти давам потпис за лагата кон женати, па што сакаш прави ми. На крај секогаш се враќаат кај сопругите и швалерките остануваат ментално сјебани или во потрога по друг плиток плен. Не бранам никакви мажиња еве јас сум слободна, ми се пуштаат оженети , осеќам одвратност и одбивност. Така да како што реков иднивидуално е.