е епа ти во тој случај ако неси мажена треба уште сега да бараш таков маж и да си направиш таков договор за да те пушта со други мажи .
бисери на реалноста, затоа што на денешно време реални многу малце и останаа, а иначе во принцип претежно повеќето се едно зборат, друго мислат , а трето прават и ај сега разбериги .
јас искрено сум се гледам со една мажена жена.и мажот и знаше за тоа дека се гледаме дури и слики му имаме праќано,и пред него имавме секс!
Абе одговори на прашањето, не ми мудрувај. Која жена? Ете @WildMk има кажано и функционират добро. Таа има повише муда од вас.
Едно е да посакаш а друго е у практика. Би сакал ли жена ти да се е*е со друг маж? Као ти што сакаш да е*еш мажени?
Болдов па дали си сериозен друже? Не пријателе, тоа е она што не прави различни од животните. Што во текот на еволуцијата ние сме се симале од дрвата и сме научиле да си ги контролираме нагоните. Не дека не можеш, ниту е тешко, туку не сакаш, па ај сега ќе се тешиме дека е квантна физика.
Првиот пат коа се видовме јас и таа на само тој бараше слики од нас,женава сликаваше и му праќаше слики на вибер,после тоа 3-4 дена јас отидов кај нив дома
Добро чил! Не не сум била повредена туку ти ја кажувам реалноста. Не дум ниту огорчена баш сум хепи со моите сознание и што ја гледам реалноста и не живеам во заблуда. Мач бетр е коа си среќен во реалноста, а не во бајките за морал, верност, пред Бога биле венчани, пред закон пред незнам што абе пред што сакаш биди пак на маж ти може да му се дигне на друга )))))) или ти да се попалиш на некој друг. Природа тоа ти е. Плус чуму да се воздржуваш коа ако си го помислиш тоа у глава 50% веќе си го направил и си психички неверен. И што сте запнале со таа карма од кај го научивте тоа? Значи штом мажот ја вара кутрата жена според филозофијата на кармата значи и таа варала или идела со друг женет па сеа и се враќа??? Пресмешно.