Кој треба да има достоинство? Ебачот што вара, или девојкава која можеби не ни знае дека е друга виолина? ..Имам еден скромен предлог. Да го вратиме стариот добро познат режим на казна. Секоја жена која има секс или врска со женет да се камшикува и каменува јавно. Мора да се држиме до старите добри вредности, во чекор со правдата.
Не знам дали знаеш ама во Кина ако мажот или жената се фатат во прељуба, имаат право ги истепаат дури и да ги убијат со сопствени раце и да не одговараат законски.
Затоа што сакам повозрасни од мене. Јас имам 40. И ако некој на 40 не е оженет, ми е чудно. Плус, оженетите кои изневеруваат, се искусни во сексот. А мене ми треба добар секс. Така-така. Исто во Кина, со законот за едно дете, милиони женски бебиња беа убиени од нивните родители, затоа што повеќето сакаат машко дете... 'наследник'.
Немора да значи дека ако има 40 и не е женет дека е девица, пи*ка не видел. Може не сака да се жени не сака брак, деца.
Муабетот е јасен, вие сте оние кои што не сте. Ја барате вината исклучиво кај жената во вакви ситуации, а истовремено не сфаќате дека мажот е единствениот кој треба да сноси одговорност со тоа што ќе и образложи на девојката/сопругата зошто му е потребен секс надвор од бракот/врската.
Да пред се мажот е кривецот али ако жената го откачи затоа што е женет изневерувањето нема ни да се случи.
Па не е за браво. Само е преференција. Тој треба да мисли за тоа што и ветил на сопругата пред Бога, народ и држава. Јас ништо не сум и' ветила. Зошто да го откачам? Јас треба повеќе од него да мислам за неговиот однос со жена му? Тој нека мисли.
А што ако дознаат неговите деца и жена па те начекаат некаде и пуздер те направат да те дознаат сите. Како ќе објасниш на фамилијата?
Маж како маж ќе се извлече, може ќе го остави жената ама за него нема да кажат ништо туку за тебе ќе зборат, твоите деца може да дознаат. Како би се чуствале тие.
Аха.. маж-ко маж Демек, оти е маж, за него е во ред? И мене ќе ме зборуваат таквите како ти, кои оправдуваат неверство, ако е од маж.. оти бил маж. Не ти изгледа како да си одиш против себе си, со тоа што им даваш алиби на мажите?