Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Врска со оженет човек

Дискусија во 'Љубовни проблеми' започната од Persefona, 2 март 2011.

1. WildMk

WildMk Форумски идол

Се зачлени на:
    27 април 2018
    Пораки:
    37.714
    Допаѓања:
    283.260
    Освен ако не се 'лупаш' со него само заради 'лупање'... друго се' е точно.

На Herrera и calliope им се допаѓа ова.
  2. EvAngelos

EvAngelos Популарен член

Се зачлени на:
    25 февруари 2012
    Пораки:
    3.718
    Допаѓања:
    10.211
    Не те знаев тебе за ад-хоминемка. Ме изненади, те мислев за попаметна и посозреана. Се надевам вакви коментари ти се исклучок, а не ко децана што се опседнуваат со личности од форумов и дискусиите од темата одма ги префрлаат на лични препукавања, навреди, понижувања, сарказми, етикетирања на неостимислениците или на оние од „другата партија“. За тебе имам впечаток дека си бар над 20 години.

3. lovestoneddd

lovestoneddd Форумски идол

Се зачлени на:
    14 април 2018
    Пораки:
    4.249
    Допаѓања:
    39.624
    Не знам зошто мислиш дека мојот коментар имаше навредлива конотација.
    Зарем ти се навредуваш и срамиш од тоа што си ?
    Напротив, ти си опседнат со ... сида. Не знам од каде упадна на темава, со таков коментар, кој врска немаше со текот на дискусијава. И само се надовржав на твоето.
    Зарем има лошо ако човек е сам со себе цел живот :))))))))))

На candy.cane, Independent Girl, crimson и 5 други им се допаѓа ова.
  4. EvAngelos

EvAngelos Популарен член

Се зачлени на:
    25 февруари 2012
    Пораки:
    3.718
    Допаѓања:
    10.211
    Јас воопшто не се срамам од тоа што сум, но ти би требало да се засрамиш што клеветиш. Клевета е ширење лаги за некого/некоја. Клевета е и кога некого воопшто не познаваш, а шириш дезинформации за него/неа.
    А ад-хоминем е кога на пример темата е за екологија, а ти наместо за екологијата, ги напаѓаш соговорниците во дискусијата иако темата не е за нив, туку за екологија.
    Се надевам дека ти се познати работиве, ама за секој случај да се потсетиме нели.

Мојот коментар за сидата си беше таман на место на темава. Пердашење со женети, мажени, тројки и сл комбинации е основа за ширење на сидата. Ако секој си го гледа својот брачен партнер/ка, сидата ќе ја снема за 50тина години. Али ок, ако ептен мислиш дека е офтопик, имаш опција да го пријавиш коментарот како офтопик и завршена работа. Нема потреба од препуцавање.

На alana, macovska и Miss666 им се допаѓа ова.
  5. DAngel

DAngel Форумски идол

Се зачлени на:
    19 март 2011
    Пораки:
    11.211
    Допаѓања:
    56.929
    Ти си ја испоолни квотата за животот? Еден партнер и доста е, нели :)

На Someonespecial и lovestoneddd им се допаѓа ова.
  6. WildMk

WildMk Форумски идол

Се зачлени на:
    27 април 2018
    Пораки:
    37.714
    Допаѓања:
    283.260
    Те погоди тоа што ти рече дека немаш секс со никој?
    Зошто?

Имаш девојка/сопруга?

На lovestoneddd му/ѝ се допаѓа ова.
  7. EvAngelos

EvAngelos Популарен член

Се зачлени на:
    25 февруари 2012
    Пораки:
    3.718
    Допаѓања:
    10.211
    Девојки, ако ви се чата со форумџии, си има место за тоа: http://forum.femina.mk/chat/ Оградете се од дискутирање за членови на форумов. Толку ли е тешко да прочиташ што е темата и да си дискутираш за темата? Не верувам дека толку ве интересира сексуалниот живот на Евангелос (за кој сигурно нема да пишувам јавно на форум), туку вие ми имате собрано омраза од вчера бидејќи имавме спротиставени ставови во однос на хомосексуалноста и ЛГБТИ општо, па сега едвај чекавте да пишам нешто за да ја продолжите „битката“ :)

Не знам дали сте приметиле, ама јас и вчера да сум се спукал во аргументите со некоја од прврзаниците на ЛГБТИ, денес ако пише нешто што се согласувам одма и ставам лајк, се надоврзувам на нејзината мисла, не се контрам по секоја цена само затоа што вчера она не се согласувала со мене. Сите вас ве почитувам, мислам дека сте доста интелигентни (особено Lella, DAngel и WildMk) иако не се согласувам за некои работи со вас, и не ве мразам, и не ви држам зло и не чекам едвај негде да кажете некоја неточна информација за да ви се изнасмејам и да ве омаловажам пред сите. И не собирам лоби против некоја од вас. Ако денес со битер-свит сме на една страна од аргментите (за моногамен и хетеросексуален брак), утре ќе бидам на страната на аргументите со некоја од вас против пиење осветена вода за забременување на пример и на вас ќе ви ставам лајк за тоа, затоа што се согласувам со вас, а не затоа што ве сакам повеќе од неа или обратно :)

Тоа е моето мислење, а вие како сакате. Извинете за офтопиков модератори.

8. WildMk

WildMk Форумски идол

Се зачлени на:
    27 април 2018
    Пораки:
    37.714
    Допаѓања:
    283.260
    Абе не е омраза.. ти рече еден партнер е доволно за цел живот, па претпоставуваме, дека ако се држиш за тоа правило, не би имал секс, доколку не си со некоја со која планираш брак, или со која веќе си во брак.

Или не е така?
    Си имал секс со повеќе, ама нас не убедуваш дека треба да имаме само еден сексуален партнер во животот?

На Alisa22, Independent Girl, honey.11 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  9. Herrera

Herrera Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2012
    Пораки:
    1.005
    Допаѓања:
    10.954

Некој некаде на форумот спомнал дека колку и да се труди човек да даде свое мислење овде , тоа мислење ќе се смета за фалење и за правење паметен.

Штом ти остава впечаток на фалење иди бе девојче во темите за свекрвите и осаменоста, сигурно таму нема да преовладува тоа фалење.

Не знам која членка некаде имаше пишано, џабе колку и да се трудиш да воспоставиш нормална комуникација овде, погрешно ќе бидеш сфатен.

И после зошто сте биле несреќни и сте ширеле негативна енергија , епа што да ви правам ко не знаете да се дружете, генерално зборам не се однесува само на тебе девојче.

На WildMk и Bankarkata им се допаѓа ова.
  10. EraBon

EraBon Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јуни 2017
    Пораки:
    305
    Допаѓања:
    595
    E vakvite so se pustat u vrska so ozeneti nikogas nema da gi svatam....:tmi: UZAS

На diskreten32 му/ѝ се допаѓа ова.
  11. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.095
    Ок девојче :D

На stetoskop и Herrera им се допаѓа ова.
  12. WildMk

WildMk Форумски идол

Се зачлени на:
    27 април 2018
    Пораки:
    37.714
    Допаѓања:
    283.260
    А оженетите што изневеруваат, ги сфаќаш?

На stetoskop му/ѝ се допаѓа ова.
  13. stetoskop

stetoskop Форумски идол

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    5.521
    Допаѓања:
    173.973
    Ја ги сфаќам ама ај,ќе си молчам
    (facepalm)

На WildMk му/ѝ се допаѓа ова.
  14. EraBon

EraBon Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јуни 2017
    Пораки:
    305
    Допаѓања:
    595
    Nikoj ne svakam ama znam za da dojde do nesto deka treba dvajca ;) kako i da e rasturas brak pred se ne go pravi ona sto nesakas da ti se sluce

15. WildMk

WildMk Форумски идол

Се зачлени на:
    27 април 2018
    Пораки:
    37.714
    Допаѓања:
    283.260
    Ако бараш да остане со тебе, да.. растураш брак.

16. Kacikakacika

Kacikakacika Истакнат член

Се зачлени на:
    11 август 2018
    Пораки:
    105
    Допаѓања:
    575
    Што очекувате од оженет човек? Да ја остави жена си и да е со вас? Па и да ја остави...штом неа ја оставил и вас ќе ве остави за друга.

На worrieddd, Orthophill и EraBon им се допаѓа ова.
  17. WildMk

WildMk Форумски идол

Се зачлени на:
    27 април 2018
    Пораки:
    37.714
    Допаѓања:
    283.260
    Очекувам квалитетен секс.

На Bankarkata и Herrera им се допаѓа ова.
  18. EraBon

EraBon Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јуни 2017
    Пораки:
    305
    Допаѓања:
    595
    @WildMk pa ti ako si svesna deka ima zena samata treba da znaes so treba bez nekoj da ti kaze....kvaliteten seks mozes da dobies i od nekoj bez zena ama neli poubavo e na nekoj da mu se rasture brako i toj ne si go rastura sam brako radi nekoj si treci se desava taka da.....

На cresa-jagoda му/ѝ се допаѓа ова.
  19. WildMk

WildMk Форумски идол

Се зачлени на:
    27 април 2018
    Пораки:
    37.714
    Допаѓања:
    283.260
    Не му го растурам бракот. Моите биле неверни пред мене и после мене. Сексот со мене, е најмал проблем во нивните бракови... И да бил, и да не бил.. тие секако си се неверни

На Herrera му/ѝ се допаѓа ова.
  20. EraBon

EraBon Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јуни 2017
    Пораки:
    305
    Допаѓања:
    595
    @WildMk jas ne napisah konkretno za tebe ako si go svati tava taka...

kako i da e tava ne go poddrzuvam i opravduvam mas kako mas ke si saka drugo ama zena kako zena ako e taaa tolku ke go odbie...pred da se naprave tava taa treba da razmisle deka moze i na nea da i se dese....