Не те знаев тебе за ад-хоминемка. Ме изненади, те мислев за попаметна и посозреана. Се надевам вакви коментари ти се исклучок, а не ко децана што се опседнуваат со личности од форумов и дискусиите од темата одма ги префрлаат на лични препукавања, навреди, понижувања, сарказми, етикетирања на неостимислениците или на оние од „другата партија“. За тебе имам впечаток дека си бар над 20 години.
Не знам зошто мислиш дека мојот коментар имаше навредлива конотација. Зарем ти се навредуваш и срамиш од тоа што си ? Напротив, ти си опседнат со ... сида. Не знам од каде упадна на темава, со таков коментар, кој врска немаше со текот на дискусијава. И само се надовржав на твоето. Зарем има лошо ако човек е сам со себе цел живот )))))))))
Јас воопшто не се срамам од тоа што сум, но ти би требало да се засрамиш што клеветиш. Клевета е ширење лаги за некого/некоја. Клевета е и кога некого воопшто не познаваш, а шириш дезинформации за него/неа. А ад-хоминем е кога на пример темата е за екологија, а ти наместо за екологијата, ги напаѓаш соговорниците во дискусијата иако темата не е за нив, туку за екологија. Се надевам дека ти се познати работиве, ама за секој случај да се потсетиме нели. Мојот коментар за сидата си беше таман на место на темава. Пердашење со женети, мажени, тројки и сл комбинации е основа за ширење на сидата. Ако секој си го гледа својот брачен партнер/ка, сидата ќе ја снема за 50тина години. Али ок, ако ептен мислиш дека е офтопик, имаш опција да го пријавиш коментарот како офтопик и завршена работа. Нема потреба од препуцавање.
Девојки, ако ви се чата со форумџии, си има место за тоа: http://forum.femina.mk/chat/ Оградете се од дискутирање за членови на форумов. Толку ли е тешко да прочиташ што е темата и да си дискутираш за темата? Не верувам дека толку ве интересира сексуалниот живот на Евангелос (за кој сигурно нема да пишувам јавно на форум), туку вие ми имате собрано омраза од вчера бидејќи имавме спротиставени ставови во однос на хомосексуалноста и ЛГБТИ општо, па сега едвај чекавте да пишам нешто за да ја продолжите „битката“ Не знам дали сте приметиле, ама јас и вчера да сум се спукал во аргументите со некоја од прврзаниците на ЛГБТИ, денес ако пише нешто што се согласувам одма и ставам лајк, се надоврзувам на нејзината мисла, не се контрам по секоја цена само затоа што вчера она не се согласувала со мене. Сите вас ве почитувам, мислам дека сте доста интелигентни (особено Lella, DAngel и WildMk) иако не се согласувам за некои работи со вас, и не ве мразам, и не ви држам зло и не чекам едвај негде да кажете некоја неточна информација за да ви се изнасмејам и да ве омаловажам пред сите. И не собирам лоби против некоја од вас. Ако денес со битер-свит сме на една страна од аргментите (за моногамен и хетеросексуален брак), утре ќе бидам на страната на аргументите со некоја од вас против пиење осветена вода за забременување на пример и на вас ќе ви ставам лајк за тоа, затоа што се согласувам со вас, а не затоа што ве сакам повеќе од неа или обратно Тоа е моето мислење, а вие како сакате. Извинете за офтопиков модератори.
Абе не е омраза.. ти рече еден партнер е доволно за цел живот, па претпоставуваме, дека ако се држиш за тоа правило, не би имал секс, доколку не си со некоја со која планираш брак, или со која веќе си во брак. Или не е така? Си имал секс со повеќе, ама нас не убедуваш дека треба да имаме само еден сексуален партнер во животот?
Некој некаде на форумот спомнал дека колку и да се труди човек да даде свое мислење овде , тоа мислење ќе се смета за фалење и за правење паметен. Штом ти остава впечаток на фалење иди бе девојче во темите за свекрвите и осаменоста, сигурно таму нема да преовладува тоа фалење. Не знам која членка некаде имаше пишано, џабе колку и да се трудиш да воспоставиш нормална комуникација овде, погрешно ќе бидеш сфатен. И после зошто сте биле несреќни и сте ширеле негативна енергија , епа што да ви правам ко не знаете да се дружете, генерално зборам не се однесува само на тебе девојче.
Nikoj ne svakam ama znam za da dojde do nesto deka treba dvajca kako i da e rasturas brak pred se ne go pravi ona sto nesakas da ti se sluce
Што очекувате од оженет човек? Да ја остави жена си и да е со вас? Па и да ја остави...штом неа ја оставил и вас ќе ве остави за друга.
@WildMk pa ti ako si svesna deka ima zena samata treba da znaes so treba bez nekoj da ti kaze....kvaliteten seks mozes da dobies i od nekoj bez zena ama neli poubavo e na nekoj da mu se rasture brako i toj ne si go rastura sam brako radi nekoj si treci se desava taka da.....
Не му го растурам бракот. Моите биле неверни пред мене и после мене. Сексот со мене, е најмал проблем во нивните бракови... И да бил, и да не бил.. тие секако си се неверни
@WildMk jas ne napisah konkretno za tebe ako si go svati tava taka... kako i da e tava ne go poddrzuvam i opravduvam mas kako mas ke si saka drugo ama zena kako zena ako e taaa tolku ke go odbie...pred da se naprave tava taa treba da razmisle deka moze i na nea da i se dese....