Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Врска со оженет човек

Дискусија во 'Љубовни проблеми' започната од Persefona, 2 март 2011.

1. WildMk

WildMk Форумски идол

Се зачлени на:
    27 април 2018
    Пораки:
    37.714
    Допаѓања:
    283.260
    Знам дека не пишуваше за мене.. ама сакав да кажам за пример како мојот.

'Маж ко маж, ќе си сака' - не е никакво оправдување. Ако е маж не е будала. И ние жените си сакаме.. не сме скопени. Ако барате да одбијат и да се воздржат жените од секс, барајте го истото од мажите...

На Alisa22, Bankarkata и Herrera им се допаѓа ова.
  2. EraBon

EraBon Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јуни 2017
    Пораки:
    305
    Допаѓања:
    595
    @WildMk
    ne go opravduvam ni mazo ama ne gi opravduvam i tie zenite so se butat deka so ne treba..primeri deka so se e butala zenata prva imam milion...... kako bas od tolku sami da se butat u brakovi rasturi kuka se tie za mene i nisto posebno..

На WildMk и anaja1 им се допаѓа ова.
  3. Herrera

Herrera Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2012
    Пораки:
    1.005
    Допаѓања:
    10.954

Што те чуди тоа, швалерај цвета , ништо ново. :makeup:

Проблемот е што кога јас дадам коментар околу швалерајот одма почнат да ме нарекуваат трол , ме мразат светиците на форумот, затоа пазам да не им го качам притисокот, нека е смирено малку :emo:

На Tetrapak, Stark, Bankarkata и 2 други им се допаѓа ова.
  4. WildMk

WildMk Форумски идол

Се зачлени на:
    27 април 2018
    Пораки:
    37.714
    Допаѓања:
    283.260
    Претпоставувам зборуваш за девојчиња кои се сингл? Или грешка сум?

На Herrera му/ѝ се допаѓа ова.
  5. EraBon

EraBon Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јуни 2017
    Пораки:
    305
    Допаѓања:
    595
    @Herrera ne me ni znaes za da kazes dali sam svetica ili ne jas si znam ama sigorno ako ne sam kako tebe ke reagiram i ke bidam na stranata na tie :*

@WildMk za site mislam i za tie i za tie ;)

6. Herrera

Herrera Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2012
    Пораки:
    1.005
    Допаѓања:
    10.954

Абе леле погрешка си ме сфатила. Јас немам никаков проблем со тебе, поима немам која си, има неколку светици на форумот кои се возбудуваат ако прочитаат коментар од мене во врска со швалерајот, нема да спомнувам никови, сами ќе скокнат и ќе се покажат во светло.

Јас само се надоврзав на твојот коментар дека не треба да те чуди што се дешава во денешно време, ништо ново.

На WildMk му/ѝ се допаѓа ова.
  7. WildMk

WildMk Форумски идол

Се зачлени на:
    27 април 2018
    Пораки:
    37.714
    Допаѓања:
    283.260
    Ок... а ако сакат само секс, а не 'да го преземат'?

8. EraBon

EraBon Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јуни 2017
    Пораки:
    305
    Допаѓања:
    595
    @Herrera epa toa e drugo togas.. ama ipak loso e ovaa so se desava ama ipak kako vikat ima gospod i gleda...

@WildMk abe i da go prezemat i da ne ne treba da zamislat seks so zenet ima dete ako ne za zenata neka mislat na deteto..

9. WildMk

WildMk Форумски идол

Се зачлени на:
    27 април 2018
    Пораки:
    37.714
    Допаѓања:
    283.260
    Тој не мисли на жената и детето дури има секс со мене, јас да мислам???

На Nigredo Odor, Alisa22, theowndemon и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  10. Herrera

Herrera Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2012
    Пораки:
    1.005
    Допаѓања:
    10.954
    Тоа е, јас и ти не можеме ништо да смениме и на никој ништо да му забраниме. Лошо - добро, секој си живее на свој начин , не сме сите исти.

И мене не ми е сеедно што ми го превземаа тој што го сакав , ама и он е крив од една страна, слабак еден, кретен !

Може да сабајле да викам и преколнувам , ама тоа нема ништо да смени.

Така ти е и со швалерајот, постоел и ќе постои, не можеш да ги сопреш.

На WildMk и EraBon им се допаѓа ова.
  11. EraBon

EraBon Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јуни 2017
    Пораки:
    305
    Допаѓања:
    595
    @WildMk pa ako imas razum i svet da ama ako si prosta poveke od nego ne misli ako ima mozok edna zena treba da kaze ne imas deca ama ajde ima gi evtini zeni

На cresa-jagoda му/ѝ се допаѓа ова.
  12. WildMk

WildMk Форумски идол

Се зачлени на:
    27 април 2018
    Пораки:
    37.714
    Допаѓања:
    283.260
    Јас да кажам 'не', а тој и ветил на жената негова верност?
    Ако ми се е*е, ќе се е*ам. Ако тој сака да биде верен на сопругата... уште помило ќе ми биде..

Ама ако и тој сака секс... нема да мислам и ќе бидам 'ефтина'... секако.. помалку од него.. :)

На theowndemon, Bankarkata и Herrera им се допаѓа ова.
  13. Anna85

Anna85 Истакнат член

Се зачлени на:
    5 октомври 2013
    Пораки:
    219
    Допаѓања:
    572
    Навистина не можам да ги разберам жените/девојките кои се во врска со оженет човек ... Не зборам за one night stand со оженет, иако и тоа е подеднакво бедно како и врска која трае со години...
    Но кога станува збор за врска со оженет која трае неколку месеци, година, неколку години, навистина ми се за греота тие девојки/жени со нивните алузии за голема љубов типа “ме сака иако не можеме во јавноста...“, “не може да ја поднесе ама не ја остава ради децата ...“ и слични бљувотини.
    Ало бре, ако не те покажува во јавноста не те почитува, ако не те почитува не може да те сака...посебно па ако станува збор за single девојка...Како бре може да те сака, а да ти има заробено/упропастено 2-3 години од животот, да те носи по хотели и изнајмени станови за да не ве видат...?!
    За греота, ама ептен за греота :|

На candy.cane, Feminka22, honey.11 и 7 други им се допаѓа ова.
  14. WildMk

WildMk Форумски идол

Се зачлени на:
    27 април 2018
    Пораки:
    37.714
    Допаѓања:
    283.260
    Не мораше толку грубо да го кажеш... но, генерално се согласувам со тебе.
    Пишав веќе: Оженетите сакаат секс, не љубов. Ако бараш врска и љубов од нив, најверојатно ќе бидеш повредена.
    Мнооогу ретко се случува маж, да ја остави жената, и да остане со швалерката. Шансите се толку мали.. што не се исплати трудот...

На Alisa22 и Herrera им се допаѓа ова.
  15. EraBon

EraBon Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јуни 2017
    Пораки:
    305
    Допаѓања:
    595
    kako i da e nema da dozvolam da bidam evtina dali pomalku ili poveke ;)

На Feminka22 му/ѝ се допаѓа ова.
  16. WildMk

WildMk Форумски идол

Се зачлени на:
    27 април 2018
    Пораки:
    37.714
    Допаѓања:
    283.260
    Па добро.. ако се оценуваш себе си по тоа дали ќе имаш секс со некој или не...

17. EraBon

EraBon Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јуни 2017
    Пораки:
    305
    Допаѓања:
    595
    sekoj si znae jas go kazav moeto ti go imas kazano tvoeto...
    i da zaokruzeme: taa sto e imala seks taka ke go brane toj stav a taa sto ne e imala nema da go brane dzabe ke se dokazuvame.... ti mozes da kazes kolku ti bila "ubavo" so toj a jas samo ke te osuduvam i nisto drugo..

Ama sepak sekoj so svoe mislenje..

KRAJ PRICA!!!

На WildMk му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Bridget

Bridget Форумски идол

Се зачлени на:
    29 декември 2013
    Пораки:
    9.692
    Допаѓања:
    134.924
    Тебе така ти одговара да мислиш.
    Постојат разни причини заради кои некој би барал друга надвор од бракот и сексот не е единствената или најбитната. Некогаш ќе почне само со секс а станува опсесија. Комплицирани се човечките односи и не можеш со еден договор во стил -ќе се сексаме со други заради задоволство и ништо нема да ни значи, да бидеш сигурен. Многу лизгава територија е.

На baby-star, EraBon, Bankarkata и 9 други им се допаѓа ова.
  19. joy1

joy1 Форумски идол

Се зачлени на:
    14 август 2012
    Пораки:
    19.805
    Допаѓања:
    325.368
    цк
    верувај има такви што бараат и више од секс надвор од брак.Бараат да бидат сакани на начин на кои не се во бракот.Има партнери во брак кои меѓу себе имаат лоша комуникација,слабо забава,слабо адреналин,слабо нежности...и после истото го бараат вон бракот.

Имав пријател кој беше години у вонбрачна врска со друга.Не ќе да беше само чист секс со другата.Идеа по одмори заедно,на концерти ма свашта нешто се дешаваше.

арно вика Бригита не е секогаш само секс и ај чао.Не ретко се поврзуваат и на друг начин и тоа е лошото после

На Someonespecial, Lianna Anna, WildMk и 9 други им се допаѓа ова.
  20. referentka

referentka Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    13 ноември 2012
    Пораки:
    14.730
    Допаѓања:
    322.852
    @WildMk секој по различна основа ,,оди,, надвор од бракот, не е само сексот во прашање.
    Колку мажи/жени излети си прават поради тоа што се не сфатени и патат за внимание ?

Знаеш колку примери имам околу себе каде почнало од обиен секс еднаш во месецот па завршило со напуштање фамилии?

Сексот може да биде иницијална каписла за да понатака ситуацијата тргне во правец - заљубување:)

Не секој може да ги издвои телесното и духовното задоволување.

На Bankarkata, Someonespecial, ane.bella и 10 други им се допаѓа ова.