Мене сеа ми се пушта на познаничка моја маж и. Трета смена била она, да сме правеле дружба осеќал некоја енергија. Сеа искача ко "си го барам сама" , а нема везе на заедничка слика лајк им стаив и одма ми пиша типов. Да се разбереме не сум прелепотица, ниту нешто посебно згодна, ниту ставам разголени слики ко да "си го барам"... Дефиниција за ова барам. Освен очај што друго?
Да бе.. таа да го крка стапот оти него му мрда газот. Тие што шврљаат наоколу, не прават досие за секоја пред да и' се пуштат.
Mi go zema zborot od usta Patem....ako toj saka da si svrlja naokolou, toa ne znaci deka taa treba da prifati.....a kako sto imam citano devojkata i porano odela so zeneti pa zatoa ima dosie i ja bie glas... Pa ovoj si mislel: koga drugive zeneti ja pominale, zosto jas da ne? Aj da si probam srekata
Зошто така зборувате? Мене ми се пуштале оженети кои појма немале дека сум одела со некој воопшто (откако сум во брак), па уште помалце да знаеле со кого и дали биле оженети или не. Заборавив... И кога не бев во брак ми се имаат пуштано оженети... само што тогаш не го практикував тоа. Секому се пуштаат. Не познавам жена, која немала барем едно такво искуство.
За тоа се согласувам.. ама дека се пуштаат оти знаеле дека одиш со женети... не е точно... Како што реков, пред да се омажам, не сум била со оженет, па тоа не ги спречи да ми се пуштаат и оженети.
Zavisi so kolku si odila ako si odila so site ke se znaee....kako i da e zavisi i od gradot... jas deka so ziveam nema so ne se znae za site se znae...a i som se veke zbore nemoze da ne e taka.
цк. Зависи од тоа што оженети шврљаат. Не познавам девојка/жена, на која, барем еден оженет не и' се пуштил.
Секакви ги има... Апла ги гледам како се додворуваат на се' што мрда, мислејќи дека можеби и ќе им се посреќи со некоја. Очајни се и за жалење...
Не мора да им обрнуваш внимание за да ти се удвараат. Исто важи и за оженети и за неоженети. Ако решил некој да ти се удвара, ќе ти се удвара. Не зависи од твоето однесување.
Значи ти се удварале и тебе оженети. Тоа ми беше муабетот... дека се удвараат на секоја која ќе им се допадне. Иначе, секако дека можеш да одбиеш. Се согласив уште преѓе за тоа.. Муабетов можеше да заврши во 3 коментари.
Е одвај чекавте знаев. Затоа не допишав у поустот дека не би имал како да знае дека сум се гледала со некој женет. Ама чекав вие да ми кажете. Леле пресмешно, јас глупа сум не ми текна на тоа. Али еве пак тој синдромот ваш на нижа вредност, пак не е он крив што си пробува кај проџе проџе туку ја сум била со таква репутација па видел прилика. Како и да е сите ќе поминете на редот. Колку за инфо и колку што знам не ме бие никаков глас не сум толку битна за да се замараат луѓе со мојот живот и се плескам у фаца и ништо не кријам па затоа никој не сум чула да ме збори зашто на никој не му е чист газот (освен на светиве форумџики), а и да ме бие ич не ми чуе I can fuck whoever i want