Не гледам вина, ако е само за секс, и нема муабети ко: Те сакам-ме сакаш, ќе се земиме.. бла-бла Тогаш е стварно комплицирано, пошто и да го сакаш некого, веќе во игра ќе влезат и други луѓе, чии животи од корен би се промениле. Кои морални вредности? На маж ти ако му рипа, и не мисли на тебе, јас да мислам?
Kaj go opravduvam mazot?! Kolku e toj kriv tolku e i taa sto povtoruvam NEMA moralni vrednosti. Kolku e toj idiot tolku e i taa!
Е како е исто? Значи.. маж ти ти ветил, и пред народ, и пред држава и пред Бога; дека ќе те сака, почитува и ќе се грижи за тебе.. Таа што ти има ветено? Плус, знаеш ли колку лажат оженетите? Најчесто, лошо зборуваат за сопругите.. И како е третава крива за ова?
И што? Тоа ви дава за право да му скокнете одма? Дај бе имајте малку морал и свест. Нема да умрете без к*рот на оженетиот. Дај контролирајте се барем малку.
@WildMk Секако дека и третата е крива. Ако не сте способни маж свој да си најдете, не идете со туѓи Не дај боже мене така да ме снајде, прво од клошарот би се спасила а ни на роспијата не би и останала должна!
Абе сериозно, не ви се згадува барем малце коа ќе чуете каков е и што и прави на партнерката? Ни малку онака не ви иде да го отерате у три лепе? Ако не сте вие ќе била друга? А зашто да сте вие? Ај, зошто? Секс? Не ќе умрете без еден секс. Не споредувајте секс со глад и жед. Без храна се живее месец, без вода три дена, без секс се може и цел живот Дури колку повеќе читам вака секс, мекс, толку повеќе срам ме фаќа машко да ме пипне. Искрено ви кажувам. Олкаво зборење баш спротивен ефект има. Едит - и зошто секс може, а сакање не може?
Не... напротив.. Мене не ми прави разлика каков однос имаат со сопругата, пошто не мора да ме убедуваат за секс... Ако сакам, имам секс. Ама, што очекуваат жените да мислат за нив другите, кога и самиот сошруг, татко на нивните деца, ги омаловажува пред непознати? Па тоа е милион пати поголемо неверство, од еден секс.
A dali tretata znae deka “Oteto je prokleto”? Dali tretata znae kako ke i bide ponatamu na taa zena koja verovatno ke bide samohrana majka?! Daj molim vi se kolku se mazite kopilinja vo nekoi situacii tolku se zenite odvratni sto sorabotuvaat so niv!
Ама јас нема да ти го 'земам'... на никоја не и го 'земам'... Не ми треба за ништо, освен за секс. На нив оставам дали сакаат или не.. не ги терам на сила.
Не ми е... Некогаш сакам да зачинам и со долна облека, и камшик, и вибратор.. некогаш со жена, некогаш со маж.. некогаш на само, некогаш заедно.
И тој нема да умри за секс. Односно, и ти нема да умриш за секс, ама сакаше да ми го опниш. Или тогаш заборај дека си женет?
Па, очигледно третата не ја боли. Ако мислела така,немало да проба. Батали тоа се се враќа се се плаќа. Оно и така е ,ама што ќе ми значи кога мене веќе ми се растурила фамилијата! А одговор ќе барам од него. Он е крив. Ако не дозволил некоја да го заведе , ако ме сака и почитува доволно мене и детето , нема да му текне. Она ,третата,викајте ја и ороспија и како сакате, таква е и ич не ме занима, тоа си е за неа, он е крив и точка
ама јас ако сакам, барам. Моите услови за верност се исполнети.. тоа е меѓу мене и маж ми. Нивниот однос со жена му, не е моја работа! Јас барам спремни за секс.. веќе решени да ебаат друга.. односно, сите со кои бев, не им сум прво неверство.. а Бога ми ни последно...