Ne se mesam I nikoj ne me koristi,me saka kolku I jas nego,se gledame,mi se javuva sekoj den,iskacame I vo drustvo nekogas,me ceni dovolno.I zatoa I sum so nego I da sakase I da se razvede za mene,ama ne sakam radi detenceto samo,inaku ima nikakva zena,izbrzal premlad so odlukata,se kae I on ama smetam deka sekoe dete zasluzuva da,raste so roditelite kakvi I da se,neka patam podobro jas nego li toa nevino sustestvo...
Детенцето пати кога татко му наместо да си игра со него , се шета со швалерката. НЕ пати оти татко му не ја е*е мајка му
Ах манипулатор на дело, он сакал да се разведе ама поради тебе се пишманил. Ако те сака толку ко што викаш прво ќе расчисти тоа што има за расчистување па после ќе брка работа. Инаку детето пак ќе си расте со родители, ваљда нема на Марс да отидете.
Имам јас една таква позната и на крај заврши како отпад. Мислеше дека тој ќе се разведе заради неа. Разбирам да ти се допаѓа женет, ама да започнеш врска??? Опасна работа е тоа.
Со среќа. Да напишеше - се откажувам ќе ти напишев и браво. На ова -ќе се откажам, искрено Не верувам. Ама ти си знаеш
Леле колку добра швалерка не му дава да се разведе на ебачот ради детето ,еее да знае жена му колку си добра може и на кафе ќе те викне.
Da,I nemu vcera mu go kazav istoto,ova e nasa posledna sredba... Bogami da bese druga nemase voopsto da razmisluva,odma ke I go unistese brakot,taka da I treba da mi e blagodarna.
Ајде сега сврти нов лист. Тоа што било завршило. Дружи се , излегувај почесто, најди си некое ново хоби, читкај книги... Нема да бидеш свесна колку брзо може да ти се случи нова љубов. Чиста, искрена, без 'привезоци'!
Е така треба, ако мислиш на детето ќе се тргнеш на страна. Јунакот ако е толку заљубен у тебе прво ќе се разведе па ќе те побара