Nekoj so koj si bila samo 10-dena moze poveke da go sakas od nekoja so e so nekoj 10 godini I e radi reda so nego taka da nije bitno koliko je trajalo,bitno je koliko ne prestaje da boli!
Okolu 30 znaci vozrasni sme I nema vrska godinite,kolku ima I mazeni na 50 pa im se slucuva citam po forumi da se vljubat slepo vo drug.
Do nekade i bitno e no sepak toa ne go menuva faktot deka e zenet i deka taa mu e minliva rab ....dosega retki se tie mazi sto rasturaat brak za da bidat so ljubovnicata (spored mene)
Мм на нешто пред 60 г се вљуби во мене. Јас накај 40 имав . Е сега Не се вљуби слепо, ама тука е , до мене Ама немаше жена он
Јас знам вакви врски кои завршиле со брак. Се случува, ама ретко. Обично маж не остава жена заради швалерка. Лоша комбинација е ако едниот е во брак, а другиот слободен. Секогаш слободниот се заљубува. Затоа ако маж/жена решиле да си фаќаат други, најубаво е и двајцата во брак. Сега има и случаи и тие што се во брак да се заљубат еден во друг. Љубов!
Секако дека се ретки, кога може да манипулираат и да седат на 2 столици и ништо да не превземат "столиците" зошто да става рака у оган