Ajde kazete I bajach nekoj preporacajte samo da se spasam od makive Taka e ko jednom prevari da bude veran kasno je
Ima maki mora i doma da bidi kako ke bidi toa po 2-3 nedeli so nea??? Sepak mora doma da bidi peglanje perenje jadenje ...znaes ona poznatono shto site go znaeme shvalerkata poveke se pocituva i saka od zenata epa eve kaj nea sreden odi ako negova sluga mu e
Taka e,preubavo mi e so nego I bi sakala sekoj den da e so mene,koga ke zamine odma stradam bez nego,za tie maki zboram koga mi nedostasuva...
Ima maki melissa,mora sakaniov doma da si pojdi ne moze so nea da bidi 2-3 nedeli mora zenata doma da go isperi ispegla zatoa shto shvalerkata toa ne go pravi
Прашање до @melissa, како би се чувствувала ти доколку твојот сопруг те изневерува со друга и неа така слепо ја сака? ПС не го оправдувам него. И двата имаат вина. Дури тој повеќе. Бидејќи тој дозволил 3та личност да влезе во бракот. И таа е виновна што иде со женет маж.
Пушти на БН има една од астро-центар гледачка е разбивала и скидала магии,враџбини и сл. чуда, вечерва сите до шо се јавија само за швалерај се јавуваат,пробај и ти може ќе те опрај. 50ден/мин е. п.с. зошто јас го "гледам" ова,ме мрзи да станам од кревет да го земам далечинскиот
Ako ja saka tolku slobodno bi mu gi odvrzala racete da si bide so nea ako veke ne me saka mene poveke sto ima so sila da go drzam?