Бурмата се вади и се става во џеб. Или едноставно не носат бурми. Плус имаш и термин Work wife, со која си одржуваат однсои за време на пауза или прекувремено останување ( оправдување за дома), службени патувања..
Ja ednas si ja zaboraviv burmata doma... Si stavav pomada i nz kako ja izvadi prv pat Koa se kaciv u bus primetiv... I site me gledaa ko od Mars padnati na rabota
Точно е има такви случаи многу често ама ај ако мажот размислува со долната глава, прељубницата у случајов кога ќе дознае дека има жена деца треба да се повлече и да стави крај на авантурата
Ами ако така лесно се фаќаше швалер ја до сега 10 требаше да имам оти бурмата си ја изгубив пред едно пет години може. Или ми ја украле намерно маѓија да ми направат некоја за швалер да фатам.
Види ако гледаш црно/бело да. Ама не е седно. Другата не секогаш е некоја мифка, некоја гнасна. Се знае спонзоруша што иде со женет, се знае од оние што сакаат да фатат женет за да си докажат на себе дека се подобри од жена му.. ама не е секогаш исто.
Мажот треба да размислува со мозокот кој го има. Ова што го кажа повеќе е како за мажот да е оправдано неверството, а за женско не.
Никаде не го кажав тоа, врати се неколку страни поназад каде што реков дека неговата кривица е уште поголема. @nena2010 Тачно ама за конкретниов случај ми беше муабетот што го елаборираме од јуче
После ќе барам да ме тапшате по рамо. И благодарница ќе чекам од жената на можниот швалер пошто имам осет за децата нивни, ма светица.
Јас читнав нешто на кратко, беше пишала дека не знаеме како боли. Женско ако не знае, кој друг ќе знае. Свесно влегува во игра и после . Лошото е што она што оди на две нозе и има виршла меѓу нозе си свирка. Нејсе, после таков исказ на форум би ми било срам да пишам нешто и некаде. Девојче ако ме читаш втора виолина си останува втора виолина само ако ти дозволиш.
Ако не е трол @melissa , значи капа и' симнувам за тоа, како се носеше со сите вас 'умни глави'. Значи, ко ќе земам еден стап, и дроб ќе ве напрам сите! Не се прајте дека е толку несфатливо некој да се заљуби во некого, а да 'не треба'. Сенкир не ви се случило никогаш! Не мора да е во женет, ама некаква 'погрешна' љубов, сите сте имале.