Не тролам... Ако дознае, ќе дознае. Само се надевам дека нема некој 'многу паметен' да и' каже, пошто што и да кажеш на дете поврзано со сексуалниот живот на родителите, тоа дете ќе биде повредено. Јас да и' кажам нема. А дека има и вакви парови, ќе дознае и самата. Исто како и јас сама што дознав. Посебно растена во конзервативно семејство, жена по прслук на телевизија беше проблем, не пак анализирање на сексуални активности. Бидејќи оженетите не сакаат да си прават проблеми и драми во животот.. исто како и јас што не сакам. Може има шанса да се заљуби некој... иако не гледам како, кога од сите 5 мина, само со еден се имам подолго гледано.. А тој паралелно, се гледаше уште со сто други... Така да...
Генерaлизaцијa без oснoвa, имaш млaди кoи сaкaaт сaмo секс, имaш и стaри сo ист стaв. А aкo велиш декa мoже дa се случи дa се зaљубaт без нaмерa, тoa мoже кaј секoј. И пoгoлем прoблем е aкo се зaљуби женет сo фaмилијa, децa, oткoлку млaд без oбврски.
Оти и едното и другото ми се параметри. Не сакам помал, не сакам неискусен, не сакам да се заљуби... И не сакам пониски
Сум дел од нивното изневерување. Ако е до мене (и ова сум го кажала), сите до еден, уште денес ќе им кажат на своите партнери за своите ескепејдс, и сите до еден пар, ќе си најдат поарно решение, или ќе се разделат. Никој-никого нема да лаже и изневерува, јас нема да бидам 'виновна'. Ама нема да се случи тоа, така?
Не сум швалерка...По моите 'стандарди' за швалерка. Според мене, швалерка е некоја со која се гледа, допишува, гушка, бакнува, кажува слатки зборови итн итн. Јас не го правам тоа. Еднаш-два пати на месецот, ако ми свирни, ќе пишам: Можиш вечер? Ако можи, одиме се плескаме и после ни се слушаме, ни гледаме, ни допишуваме, до наредниот пат на некој од нас кога ќе ни се при*ба. Тоа со тој што се гледав 6-7 месеци. Со другите на еднаш завшруваше
Врска со оженет не води никаде освен во провалија ..Инаку све што гледам наоколу 80% се удрени на швалерај а сопружникот го мисли за светица или светец така да ... Моралната вредност е изгубена , иако не сум мажена два пати во врска бев изневерена и за мене тоа е мизерија , иако мислам дека таквите треба да се запалат на клада и воопшто да не постојат сепак не паѓам на толку ниско ниво . Некогаш имам разбирање си велам па тоа е само еднаш као издуван вентил ова она но кога ке го осетиш на своја кожа е мн лошо ..
Мое мислење е дека женетите се ,,посигурни" у смисол да нема да збори и да се фали по народ да е со некоја ,јер и самиот е у брак и сака да си го сочува бракот. И непишано правило е да ,швалерајот е обично меѓу двајца у брак што се . А тоа околу заљубувањето ... нзм, не ми иде у глава многу некој у некоја да е заљубен и тоа со месеци/години да трае ,а дома жена и деца ...нзм ...
Можи бе... Ако не им се ко шо треба дома односите, може да се заљубат... Додуша и се' да е во ред друго, може да чувствуваат заљубеност.. тоа хормоните на почеток што те будалат, пеперутки и тие муабети, тоа е заљубеност... Мнооооогу различно од љубов..
Моѓуќе ,све е у игру ... Ма да мислам да тие пеперутки не се баш валиден показател за заљубеност ...што знам
Нели глупавата Кери Бредшо во Секс енд д Сити велеше: I won't settle, for anything less than butterflies. Тоа нагон е... ама кога си на почеток на врска, го мислиш за љубов