Штета, на форумот тука сите сме поштени и не можеме да сфатиме и никако да прифатиме дека надвор во реалноста некој тајно се состанува, си пишува со швалер/швалерка пу пу , скраја да е. Јас што напнувам е зошто не се искрени некои да си признаат, ама од денес ќе си ги носам само розевите очила и животот ќе ми цвета Па ме изнервира оти не си ми го сфатила мислењето, затоа намерно така ти пишав.
Искрено никогаш не успеав да ве разберам вас кои постојано тврдите дека верност нема. Којзнае колку сте биле повредени за да мислите така и навистина ми е жал, ама нели е очигледно дека не сите луѓе сме исти? Не разбирам како така тврдите дека сите изневеруваат? Само бидејќи на некој се случило, не значи дека на сите се случува. Не велам да веруваме слепо ама нели брак и врска се гради на љубов и доверба пред се? Ако го нема тоа, тогаш која е потребата да бидете со некој? Бидете сами и слободни, барем така никој нема да ве повреди.
Поооо кое забегување од тема. Талент природен еј. Ај прочитај наслов на тема жити мене. Поминала некоја со јак газ и маж ми ја регистрирал. Фала богу што на маж ми му работи мозокот како што треба. Тоа е исто со да оди свесно со некоја зад мој грб. Скрос исто
Znaci ja sedam na masa so 5 maski site zeneti, od niv 4 se zagleduvaat vo nekoja zenska koga proagja i komentiraat. Toa e 80 %. Dodeka za zenskite, jas sum advokat, veruvajte mi kolku dosle za razvod zaradi prevara od dvete strani. Megjutoa posle zaradi sram ili decata se povlekle. Pa taka za zenite staviv 50 %
Ти како адвокат треба да си малку побистар и да сфатиш дека за погледнување кога ќе поминела некоја не збориме овде. И како адвокат треба да знаеш што е превара а што не.
За загледување или изневерување? Ако седнам пред кооперација 100 посто ќе бидат, за загледување некултурно. Ако седнам меѓу културни луѓе, џентлмени, 0 посто ќе бидат, од тие 5мина. Така да...
По твоиве излагања веќе не сум апсолутно сигурна во него. Зш баш му шараат очите кога ќе помине некоја убава жена. И тоа во мое присуство. Можам да замислам ко така кога е сам како ли се ѕвере само
Е па 100% од тие, 0% од џентлмените и коа ќе го поделиш тоа и ќе му извадиш корен па косинус искача околу 80,0002%