Ништо во животот не иди со 100% гаранција. Знам таков случај. Разведени, а живееа заедно години после разводот.. Ама и културните ќе се загледаат 100%.. само 'културно' Не можам да го лајкнам постов. Ова е domestic violence. Не знам колку ќе има ефект да го пријави и да побара помош од социјалните служби. Во нормална земја, таа би била 'извлечена' од кај него, сосе деца, и би и била обезбедена работа и градинка за децата. Ми се преврте стомакот.
@Diamant ако така гледаме , и јас спаѓам во швалерите . Па и жени знаат да се загледаат во мажи со добро тело , одличен стил , стегнат задник и да ги искоментираат.. автоматски изневеруваме или ? Колку пати се случило во девојка да се загледам а мм да не ја ни забележи , освен ако не ја искоментирам јас . И жените ГЛЕДААТ , не само мажите . И тоа не е неверство . Ако не сите да си ставиме марами на очите и да не гледаме . Не дај боже процентот на изневерувачи ќе надмине 100% . Јас мислам дека повеќе луѓе се разведуваат поради пороци ( најчесто коцкање ) . Како и да е , никој не треба да трпи неверство , насилство и пороци .
Првин иди со главата во ѕид лупни ја ама така неколку пати и одлучи се што сакаш. Нели ти беше таа што несака да се разведе, а тој сакал? И дај те молам објасни ми како дојде до таа врска. Со кој памет влезе во таква врска безврска?
Mi se mozese I vlegov,ete zatoa,a I on sakase,ne go prinudiv jas na sila,zosto da si ja lupam jas glavata u zid,nema potreba neka ja lupa on,on ke si snosi posledici
@melissa убаво би било да ја раскажеш убаво твојата ситуација овде . Така ќе добиеш и појќе идеи и предлози тука. Јас ја знам. Ама очигледно Не можам да ти помогнам
@melissa е нели сакал тој да се разведи ама ти не сакаше. Кога сврти топката тој да неќи, па ти да прашваш како да го разведиш?
Па затоа ја прашав како дојде до таа врска. Смешно е што пред неко ден се откажуваше, жалеше, патеше, несакала да се разведе а тој сакал. А сега прашува како да го разведе...
Nikogas on ne mi rekol deka saka da se razvede,bas mi rekol deka radi deteto ne saka...a da nemal dete deka odma bi ja ostavil