Ама вакви врски има на секој чекор. И да трола, сепак не измислува ништо ново. Аман колку сте изненадени.
Целата ова прича на @melissa некако не ми оди во глава и искрено се надевам дека трола од досада. Во спротивно ова идење од крајност во крајност и мењање на мислење од денес до утре по малце ме плаши.
Gjabe koga ne razbiraat,ne znaat kako e silno da ljubis so seto srce I so seta dusa,da ne mozes da disis bez nekoj,retko koj znae vistinski da ljubi zatoa I osuduvaat znam,neka osuduvaat jas sum sekogas da pobedi ljubovta,normalno ako saka I drugata strana ostajte so finti ne biva nisto,malku se nasaliv,ama.nikoj ne znaete kako mi e vo dusava I jas bev mn protiv vakvi vrski,ama ete spontano se desi,nabrzina se ispadna I sea nema nazad,zatoa nikogas ne vikajte nikogas!!!
Прво велиш дека не сакаш тој да ја остави сопругата заради неговото детенце, сега обратно. Муки. Одлучи се за една верзија.
Vo pravo si,ama veruvaj I mene mi e tesko iI ne pominuva,taka da ako prodolzi vaka da mi bide ke mora da porazgovaram so nego.
Me saka ama popusto,kako sto bese pogore izneseno retko koj ke se resi na razvod ne deka tolku ja saka zena mu posto da ja saka nema da odi so drugi,tuku radi x dr pricini so bea navedeni vo forumov.
На тие години треба да размислуваш стабилно и зрело а не да бараш начини како да го разведеш од неговата сопруга. Детето е само изговор, да сакал ќе се разведел порано, а не да ти кажува приказни. Ја не би градела среќа врз несреќа ама ти си знаеш.