Како 30 годишна жена треба да бидеш зрела, а не да се понашаш ко 18 год да имаш (и тие шо имаат толку, па попаметни се). Што мислиш со животот што ќе правиш? И да успееш да го разведеш мислиш тебе нема да те вара??? Грешиш многу грешиш.
А ти твојата нема,нели? Бидејки водејки се по теориите тука ,ти не си одговорна за ништо.заборави дека има жена,дете,што ти е гајле не си ги родила ти,битна е само твојата епохална љубов. Ај сега нешто што стварно мислам. Можеш да се тргнеш. Да најдеш нешто подобро од овој лузер.
Ама ако те сака, ќе ја остави жена му. Навистина. Ама златна, не те сака. Следниот пат кажи му да си најде швалерка која има маж. Барем нема да има вакви проблеми .
И со сите вака си заљубена нели? Барем така имаше пишано... Ако е така заборави го и продолжи напред ќе дојде судениот кога најмалку очекуваш од искуство ти кажувам
Da,sekogas koga sakav sakav so seta dusa I srce,iskreno ama gjabe onie sto najveke ljubat dozivuvaat najladen kraj vikaat I taka e od iskustvo vi kazuvam I so slobodni nemav sreka mozebi od tolku razocaruvanje napraviv greska I pobarav uteha vo zenet covek
А малкуу да одмориш од маживе хаха. Имав другарка (сега веќе не толку блиска) и таа во секој дечко беше заљубена и на крај секогаш патеше... и на крај заврши на психијатар... Не вреди да се заљубуваш во некој со кој знаеш дека немаш иднина... Јас маж ми не го сакав на почеток на врска, ми беше мил, убаво ми беше со него, не бев ептен затрескана во него, сакав а и знаев од првиот момент дека тој е вистинскиот. Всушност го засакав месец дена од бракот онака вистински.
Na srceto ne mozes da mu naredis vo kogo da se zaljubi,ubavo sto si go zasakala,ja ako ne go zasakam od 1-sredba nema nikogas,sum probala da davam sansi na nekoi I gjabe samo sum se izmacuvala,kazi.mi sto bidna so drugarka ti si ja najde li konecno srekata?
Koga bi se omazila toa bi bilo samo od golema ljubov I nikogas ne bi zagledala dr od strana,za toa garantiram!!!
Види јас никого не сум сакала (мислам на дечко), нити сум знаела што е љубов. сум била онака лабаво заљубена, али ептен да летам во облаци не ми се случило. Кога го запознав мм после 3-4 часа и реков на другарка ми дека нешто големо ќе се случи, дека тој е тој, верувај ми не можам да го опишам тоа чувство. И да, имав чувства кон него, секој ден се повеќе и повеќе ми се зголемуваја, и да, го засакав онака вистински после месец дена од кога се потпишавме во општина, кога почнавме заено да живееме.
Иде @melissa ја забиберува темата со некоја пикантерија и бега, после овде се нижат мислења. За да не замре темава де
Ако си сериозна за ова, можам да ти препорачам само помалку филмови да гледаш. Не знам какво е тоа заљубување на прв поглед, ќе го погледнеш и заљубена си? Затоа што е згоден и неопходен?! Тоа баш нема многу врска со љубов, знаеш, така е само во петпарачки викенд романчиња. Бтв. среќа не се наоѓа, среќа се гради. Заеднички, меѓу луѓе со исти цели. Колку побрзо го сфатиш тоа, толку подобро за тебе.
Ne si doziveala nikogas ljubov na 1-pogled zatoa taka zboris nie so zenetiov doziveavme istovremeno takva ljubov,no za zal prekasno