Da so edna nikakva,grda koja mu se uvalila vo tezok moment od zivotot a taa mazena veke ednas bila,ima I golema kerka od 1-brak doticnata zatoa I mi e poveke krivo...
Добро, еве да претпоставиме дека си ти вистински лик и ова е приказната што ти ја продаваат. Како понатаму? Ќе живеете среќно и весело до крајот на животот, тој со таа и тој со тебе?
А замисли да "успееш да го разведеш" овој што ептен те сака не ти е страв дека и со некоја друга истото ќе му се случи како со тебе?
Хммм... имаш 30 години, се заљубуваш у секој, идете у врска само 6 месеци а веќе тој ти вреди повеќе од животот (додека гледаш дека ти очигледно не му вредиш на него со оглед на тоа дека те крие), тој е очув, татко, втор маж на некоја грда која сепак го држи до себе... Од која серија на Канал 5 беше ова?
Знаеш шо е заебано со мажи што оставаат жени за други жени? Ако малку си паметна секогаш ќе те јаде црвот дали и тебе ќе те остај за некоја позгодна еден ден
Криво ти е зашо таа втор пат се мажи ем дете имала а тој јадниот од шо не ја сакал ја зел... Го прелажала. За грев. Душичка јадна тој.. А да.. И на ова сакав да одговорам. Ако добро пушиш не значи дека ќе те земе за жена. Чим е опседнат се знае до шо е