https://a1on.mk/macedonia/makedonec...-da-ja-prenese-ljubovnicata-od-kanada-vo-sad/ Еве што е љубов за швалерката
Претерувате, пак ја исмевате. А и ти не си нешто поарна штом за другарката збориш дека во манастир била.
Епа има разлика помеѓу љубов и заљубеност Љубов на прв, па и на втор или трет поглед не постои. Тоа е занес, страст, почеток на симпатизирање. За подоцна да прерасне во љубов.
Ве читам сите и да сакам сега да имам избор да сум во врска или нешто слично, ја би подобро статус СОЛО да не викам двапати НЕ.... Мирот и спокојот се прескапи за вакви стресови и секојдневни нервози и сл. Затоа, колку шо можете повеќе полабаво и посмирено да ги примате работите кои ви се случуваат. Има една поговорка за општо брак или било каков и однос да има помеѓу маж и жена, гласи вака : Жената треба да се прави дека не гледа, а мажот дека не слуша .
Седни и разговарај со него. Остави го на некое време, не комуницирај. Излегувај сама, уживај си. Ако те сака ќе те побара, ако не.. мавни го , преболи го и ајт чао. Или не те сака или не му стиска да се разведе.
Дека ќе ја побара, сигурно ќе ја побара. Не е тоа решение. Решението би било, искрено да си го постави себеси она прашањето за на интервју, каде се гледа себеси после 3,5 години со ваквата врска? Ако сака брак, нека пресече сега, ако и одговара вакво губење на време- нејзина работа.
Pa toa mi bese poentata. Ako mu e samo za ladenje, a doma da si glumi happy family ne vredi da si trosi vreme na nego. E sega cuvstva ima, jebiga kje se preboli. I ponataka so sloboden da proba da si se zasaka. Vaka samo se povreduva sebe si.
Читам некои 15/20 страни наназад, и што повеќе читам се понејасно ми станува. @melissa или е трол и има доста слободно време и си измислува прикаски за да си тепа досада. Или пак ако стварно е вистина сето она татко/очув, маж/швалер може сериозно да конкурира за некоја турска серија или теленовела. Не ја исмејувам али возрасна личност од 30 години да се занимава со такви драми ми е дно дна. И не ми е битно што она вика многу биле заљубени, не, вас ви е тоа што у момент не сте заедно. Да сте заедно друга би била причата, ќе ви пројде меракот за месец/два, ќе се смират страстите. Ќе си бара он друга да му дигне адреналин и тогаш ти ќе бидеш во кожата на жена му. Батали на време, барај си друг (слободен). Или па најубаво малку терај сингл.