А ти си сигурна дека е во брак и дека лаже? Може навистина не е во брак. Инаку, да ти одговорам на прашањето, апсолутно не ме интересира никакво тврдење на ниеден зафатен маж.
Ако не мислиш да бидеш со него, која е потребата да демистифицираш туѓ однос? Наместо да се замараш и бараш одговори, размисли каде те водат твоите постапки. Некои прашања не заслужуваат вклучување мозок ни во слободно време.
Тебе ако ти е за секс со него и ништо друго не се замарај за тоа дали има жена или не.Што ќе ти смени ако дознаеш? Ако мислиш дека има жена тргни се и најади друг.
Не знам која е целта да се трча по мажи во брак. Истото го мислам и за зафатените мажи кои шараат настрана. Тука ќе исклучам отворен брак. Ете, не ми е јасно. Подучете ме. Ќе си се плеснат и после едниот, во овој случај швалерката кука по темите како се чувствувала искористено.
Ако не планираш ништо со него, зошто те интересира каков е нивниот однос и дали ја сака? Инаку на темава, одсекогаш ми биле мизерни женети мажи кои се пуштаат на се живо и диво притоа со некои глупи фрази и изговори. Жално е колку млади девојки веруваат во празни зборови и ветувања и го губат времето, младоста, најубавите години со женети мажи. Ми било криво за жени кои ни не знаат со кого си имаат работа пошто се глуми, лажи и измислува на велико. Таа чува деца, се грижи за домот, оди на работа а тој глуми слободен дечко. Или пак во поголем дел од случаевите знаат што прави ама нема што да направат. А за девојките што се плеткаат со женети им го посакувам апсолутно истото. Бидете живи и здрави, омажете се, родете деца вложете се од себе на секој можен начин за да создадете семејство и дом и потоа да го одржувате истиот тој дом. А вашиот маж нека глуми бесни глисти наоколу со други девојки, нека се заебава со тврдења дека нема жена и дека ќе се разведе. На крајот секој ќе си го добие она што го заслужува.
Jas ne bi sakala da sum na mesto na soprugata realno. Ne znam kako razmisluvate no tuka e taa najosetetna sakale ili ne, dali svesno ili ne svesno. Deka cuvaat maz sto saka da trcka po sekoja i deka sekoja ke im bidi vinovna a najcesto da ne se lazime mazite se tie so prat prv cekor...
Јас мислам воопшто таа не е оштетена со таков маж, уствари неможам ни маж таков гад да наречам. Среќа за неа, ќе се спаси од него. Тука ти ќе бидиш таа оштетената, тој се обидува да ја изневери сопругата па за тебе ќе му ја мисли?
Abe jas ako ne sum ke bidi druga koja ke prifati poentata mi e deka taa si se ostetena so si e vo brak (ako e sekako)..
Што ти е гајле дали има чувства? Демек ако има ќе ти смени нешто? Имаше еден мене што ми се пушташе, он презгоден, фраер; манири све... Жена му уште поубава и позгодна, префина, башка дете му имаше родено. Он ме убедуваше дека се пред развод и дека ќе ја остави за мене, само да бидам со него. Еве од тогаш едно 7/8 години се поминати, имаат уште едно дете, не се разведени. Дали треба да се замарам? Дали требаше да верувам дека не ја сака и дека вистина се пред развод? Дај ве молам ви продаваат прикаски, колку да ви помине редот,вие тупете мозок дали има чувства за жена му (ако постои де).
To dali ke go legnam ili ne e moja odluka. A prasanjeto moe t.e toa so barav mislenje bese jasno mislam...
Тоа тврдење е само за да те легне. Сигурно не е заљубен до уши во тебе, а и сигурно не е во жена му. Што мислиш ти зошто е тоа тврдење? И јас и другарка ми отидовме на дејт, јас имав дечко, он донесе другар, типот ја имаше извадено бурмата, а исончана му беше раката кај што му стои бурмата. Ти што мислиш зошто излезе со другар му и ја имаше извадено бурмата? Од многу љубов и почит кон жена му?