Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Врска со оженет човек

Дискусија во 'Љубовни проблеми' започната од Persefona, 2 март 2011.

1. IRBBB

IRBBB Форумски идол

Се зачлени на:
    16 октомври 2019
    Пораки:
    8.294
    Допаѓања:
    33.599
    Како да те просветлиме, од кујна подалеку ни сме биле, ни сме виделе.
    Јас можам рецепт за манџа да ти дадам само ако сакаш.

На Chanell*, cavalli, felisitas и 8 други им се допаѓа ова.
  2. Jana06

Jana06 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 април 2016
    Пораки:
    9.167
    Допаѓања:
    28.797
    Ретко готвам јас, маж ми повеќе го бива.
    Љубоморна си на жената што го има мажот кој ти го посакуваш затоа постојано ја исмејуваш, зашто само тоа го можеш, ништо повеќе. Не ме терај да ти вадам стари мислења, те памтам по тоа дека си придружба на женети мажи.

На mssuniquee, Chanell*, Nikolina35 и 13 други им се допаѓа ова.
  3. tinka-mace

tinka-mace Популарен член

Се зачлени на:
    5 мај 2013
    Пораки:
    3.451
    Допаѓања:
    16.464
    Колку само треба да бидеш дрска, некултурна, безобразна и несреќна во животот за да пишуваш вакви работи и да сакаш да му бидеш резерва на некој маж.. (facepalm)

На mssuniquee, cavalli, Cholipam и 16 други им се допаѓа ова.
  4. Youknow

Youknow Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2014
    Пораки:
    2.125
    Допаѓања:
    4.103
    Prvo jas ne ismeav nikoj, ti nikna so odgovorot od nigde nikade.. A drugo tipot i ne e vopsto ni zenet, i treto moeto prasanje bese ednostavno, ne barav sovet daj Jana kazi mi kakva sum :?:
    @tinka-mace Da mu bidam rezerva sum sakala? Wow novost

5. Jana06

Jana06 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 април 2016
    Пораки:
    9.167
    Допаѓања:
    28.797
    Како од нигде никаде? :^) Не сум од вчера на форумот. Јас најдобронамерно напишав мислење ама ти друго сакаше да слушнеш, па стандард се фрли на вреѓање. Не те пријавив ни за 'психо', ни 'бегај бре оди готви' и другите не ги памтам, нека трепкаат тука како одраз на твојата култура ;)

На Cupcakee31 и H.VAGA им се допаѓа ова.
  6. Youknow

Youknow Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2014
    Пораки:
    2.125
    Допаѓања:
    4.103
    Cekaj, a ti kulturno vregas? :) Koj ti bese prviot odgovor koga go postaviv prasanjeto?

7. Jana06

Jana06 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 април 2016
    Пораки:
    9.167
    Допаѓања:
    28.797
    Дека те немаше одамна со зафатен маж. Ако те боли вистината тоа не е мој проблем. Пред само неколку месеци не исповреѓа тука дека ние жените со децата сме биле слугинки и приколици на мажите. Си заборавила? Што очекуваше да ти кажам сега, дека си душичка што му ја пополнува празнината на еден осамен маж?

На Cupcakee31, hermosa, Nikolina35 и 6 други им се допаѓа ова.
  8. Youknow

Youknow Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2014
    Пораки:
    2.125
    Допаѓања:
    4.103
    Pa od tebe ne ocekuvam nisto i ne me interesiras, tuku nesto tebe ima so te boli so ripas na sekoe i obicno prasanje. Da ja sum slobodna i izborot e moj. Pozdrav

9. Jana06

Jana06 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 април 2016
    Пораки:
    9.167
    Допаѓања:
    28.797
    Искрено, ме иритираат прости девојки без самопочит. Поздрав

На Cupcakee31, Nikolina35, cavalli и 9 други им се допаѓа ова.
  10. Youknow

Youknow Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2014
    Пораки:
    2.125
    Допаѓања:
    4.103
    Pa mene iskreno me iritiraat zeni seznajki, ako si tolku pametna ke znajs deka sekoj ima pravo na izbor. Mene mozi mi e tvojot prost i bez samopocit? Pa? Ali vo prasanje e Balkanija,nema so da se ocekuva drugo

11. WildMk

WildMk Форумски идол

Се зачлени на:
    27 април 2018
    Пораки:
    37.714
    Допаѓања:
    283.261
    Ако сакам да имам секс со оженет, ќе имам...
    Се разбира, ако сака и тој.
    Ако не сака, ок.

Ама за тие што сакаат, не е мое да ги 'одучам' од таквото однесување.

12. Brpbrp

Brpbrp Популарен член

Се зачлени на:
    9 август 2019
    Пораки:
    9.227
    Допаѓања:
    13.498
    Па ти да му кажеш на него "откачи ми се" и уште милион и една како тебе истото важи и за мажите нема никој да биде оштетен и никиј нема да биде изневеруван т.е. ќе си плаќаат ороспии и ќе си вршат работа ако толку сака да клецне нешто на страна, нормално ако не му е гад што пред него на истата и влегле едно 5-6 души ;)

На pikabu5, thelittle17, tinka-mace и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  13. theowndemon

theowndemon crazy cat lady Член на тимот

Се зачлени на:
    17 септември 2013
    Пораки:
    13.803
    Допаѓања:
    169.942
    Темава на ресет секој месец. :D

Партнерот е целосно виновен. Од морален аспект е и швалерот/ швалерката ама во очи на партнер треба да е само партнерот. Швалеро е соучесник. Партнерот изневерува доверба.

Кога збораме општо, нормално дека никој него ( тој кој изневерва) не го заведе, излажа и сл. Не е глуп. Целосно свесно донесе одлука и со тоа тој и само тој носи вина за последиците во бракот од после.

Ама ако зборам со швалерката и очекува да бидам "кис маче бравос" - нема да бидам. То не е оправдување кон партнерот кој изневерува, туку укажување дека сепак си соучесник во неверство колку и да сакаш да мислиш дека си над то.

На крај на ден сите носиме одлуки и се носиме со подледиците од нив. И сите имаме избор и носиме избори. Ама лично, не можам да разберам избор каде има жртва. But that's just me.

На Cupcakee31, cavalli, smooch и 9 други им се допаѓа ова.
  14. WildMk

WildMk Форумски идол

Се зачлени на:
    27 април 2018
    Пораки:
    37.714
    Допаѓања:
    283.261
    Оти некогаш не сакам 'да ми се откачат'.

15. Brpbrp

Brpbrp Популарен член

Се зачлени на:
    9 август 2019
    Пораки:
    9.227
    Допаѓања:
    13.498
    Да де па после кога ќе се омажат и кога ќе се појави иста некија како нејзе ќе рика ќе колне и ќе плаче и ќе вика па како може таа да иде со женет маж и со деца.

На Cupcakee31, tinka-mace, pikabu5 и 2 други им се допаѓа ова.
  16. baby-star

baby-star Популарен член

Се зачлени на:
    8 февруари 2012
    Пораки:
    2.473
    Допаѓања:
    10.909
    А кој е крив?
    Кутриот беспомошен маж кој од жал потклекна или шваЛерката која не ја боли паткица дали тој човек има семејство?

17. WildMk

WildMk Форумски идол

Се зачлени на:
    27 април 2018
    Пораки:
    37.714
    Допаѓања:
    283.261
    Може некоја вика така, јас не.

Ако ме излажи маж ми, тој ќе ме изгуби... нема да ме 'изгуби' таа другата.
    Таа ништо не ми должи.
    Тој ми должи, оти тој секој ден ми кажува колку ме сака и што се' би направил за мене.

На Misskirova, cavalli, pikabu5 и 2 други им се допаѓа ова.
  18. Youknow

Youknow Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2014
    Пораки:
    2.125
    Допаѓања:
    4.103
    A tebe nema da ti e gad da ti se vrati doma i da ima so tebe odnosi posle takvi? :)

19. Brpbrp

Brpbrp Популарен член

Се зачлени на:
    9 август 2019
    Пораки:
    9.227
    Допаѓања:
    13.498
    И двајцата се криви.Прво таа што мајка бара со женет човек.Второ што мајка бара тој да бара други жени? Како што не сакаш утре на ќерка ти некој сељак да и прави така, така не треба ни он на жена му.Ако не ја сакаш жена ти разведи се просто едноставно.Ако сакаш да се ебеш со цел свет не се мажи/жени која е потребата од изневерување?

Маче јас те сакам тебе ама сакам да се плескам со друга(ептен голема љубов, па уште и да ти каже во очи дека оди да се плеска). Човек се сака со сите негови недостатоци, а не да ги бараш недостатоците по други. Тоа што таа е слободна и бара женети мажи секогаш ќе биде втора и на поминување т.е. колку да си го брцнат машките негде. Пред се таа што не е мажена треба да каже дека не сака ништо да има со него.За задоволствата постојат јавни куќи ќе си платиш и ќе си завршиш работа, а не по социјални мрежи и барови да се бараат за да клецнат нешто на страна.

На pikabu5, Snowflake97, deskarada и 5 други им се допаѓа ова.
  20. Brpbrp

Brpbrp Популарен член

Се зачлени на:
    9 август 2019
    Пораки:
    9.227
    Допаѓања:
    13.498
    Маж што клеца на страна дома не ја клеца жена му бидејќи веќе не го пали тоа така да такви луѓе одма се познаваат што прават и како прават.Затоа на време ќе си отвараш очи и ќе гледаш со кого стапуваш во брак за да не бидеш изневерен.

На thelittle17 му/ѝ се допаѓа ова.