Е како да не. Се ценам и ако некој женет сака да имаме секс и ако и мене ми се прај ќеифот, ќе го изебам.
Ако ти дошло до толку епкај се твое си е. Во тоа и се разликуваме од животните, во контрола на нагонот (али секогаш има исклучоци). Јас пре би се епкала со некој слободен ако веќе до толку дошол зортот него со некој женет. Али секој со своето П.С. И да, не секој е способен да привлече прав и слободен маж, па се епка со првиот само за да се чуствува пожелно!
Hahaha e me nasmea sea so poslednoto.. ne sekoja bila sposobna da privlece maz sloboden lol Pa ovie zenetite ne pisat na pogrdi od zenite nivni Da si ziva, ama ne se nerviraj tolku
Добро чим ти викаш дека не пишувале на погрди него само на поубави, да си бидам барем мирна дека маж ми нема никогаш да пише на друга жена ЛОЛ
А нај најубавата обично е сама со прстот во уста, моето коментирање овде завршува засега, неможеме со инка мозок да му додадеме на никого, на крајот кој како сака така нека прави, акција - реакција. Туку едно сликкче сакав да клаам, затоа и пишав.
Душо ти посакувам да си најдеш маж како мојот за кого ќе бидеш најубавата жена на светот и тогаш нема да има поубава, верувај. Ти посакувам секое добро и моето коментирање за сега завршува тука.
Зошто чекаат дечко им да се разведе затоа хаха да сум размислела.... Девојче смислено ми е мене се, седам и ти се смеам тука цела вечер, опрај се. Не пишувале на погрди мажите... Какви громови жени имаат некои и пак изневеруваат, им мрда опашот и то е то.
Eh.. samo razgledajte podobro naokolu. Tie zeni mozat da go imaat koj sakaat, ama sekoj maz ne e spremen da ima takva zena.. i se zadovoluva so prosecna kako vo poveketo situacii. Prijatna vecer. @Nikolina35 2% nasproti 98% se tie so imaat gromovi zeni.. tesete se Samo da ti raskazam situacija.. pred nekoj den odam vo eden kafic i po mene doaga eden sto znam deka e zenet i zena mu stvarno poubava od nego za cudo.. i jas ke izleguvam od toaletot jas nalevo toj nalevo jas desno toj desno.. i si vikam manijak..ama ajde rekov.. stanavme si odime so drugarka se razdelivme jas nagore taa nadolu mi se javuva posle 15minuti abe vika onaj istiot jas odam pozadi mene mi se priblizva i samo so se svrtiv pocnal da trca... Ne me cudi rekov, si odam doma mi pusta ponuda. So ke vidam.. srekno semejstvo Da se zivi.
И Џеј Зи има просечна жена, па реши да го брцне во поубава Жалосно, ептен жалосно да се задоволуваш со помислата дека си поубава од сопругата ама ако така спиете поубаво навечер, оукеј. Инаку, муабетов го допре дното, дајте нова швалерка.
Nie vo Severna Makedonija ne mozime da se pofalime. A dzej zi e vo maliot procent.. uba vecer da si imas, imas maz, dete ti tuka so mene nikoj so me nejki tepas vreme..te molam
@Youknow ама кој ти к*р тебе жено? Ја пратам дискусијата и се воздржувам од коментирање но до тука било. Ок во ред, плескај се со кој сакаш, женет или слободен твој личен избор. Но која е потребата да ги омаловажуваш жените кои го одбрале спротивното од тебе? Зошто постојано напаѓаш? Дај искулирај малку. Немаш некој женет за плескање вечерва па имаш слободно време за дискусии? П.С. Сигурно тој од кафичот ја оставил жена му да седи на маса дури тој трчел по тебе.. ај молим те со усул малку.