Ne napadnav nikoja zena bre so vi e .. a toj so sedi na masa cel grad go znaj deka po sekoja trca i taja pametnata da se izrazam ubo si e srekna, sigurna si e deka ja saka. Mislam...molimte Gledam sto pati kazav deka moeto prasanje i diskusija zavrsi, ama nekoi novi nonstop recipliraat kako jas da zaminav so zenet ete trcam. Nemam so koj navistina li... Film naprajvte
^ Од што си толку убава ли си сама? Зошто тие женетите не те побараат вечерва, да ги остават жените дома зелник да месат, а тебе да те галат? Убавице!
Можам да го контролирам нагонот, ама некогаш не сакам. Не е од зорт, од ќеф е. п.с. во брак сум и јас. --------------------- И вие ја вреѓате и таа ве изнавреди. @Youknow смири ги страстите, нема да им се допаднеш никогаш. А и не мора.
Malce boli vistinata, jas ne se gledam so zenet covek... mislam od kaj ti e zaklucokot? A za ubavinata toa na site ni e jasno ne glumete. Ako zborame za fizicka ubavina sekako.. @WildMk Nema potreba da im se dopadnam ne ni sakam. I taka si stvarat poinakva slika kako so im odgovara
@RainBow малце да интервенира ова во недоглед може да оде Ни има реален пост ни реални одговори Се е што би било кад би било
Темава станала како баби на селска чешма да се караат . Швалерките за да се оправдаат , а другите да им докажат дека не се во право . За распад на една заедница ( брачна или вонбрачна ) треба двајца - маж или жена кои се дел од таа заедница , и трето лице швалер/ка кое знаејќи или незнаејќи ќе упадне во таа заедница . Толку е просто и едноставно .
Врската со женет човек не е страшна, ако си го знаеш местото. Јас не сум за таква врска. Мажите пред своите сопруги се такви лигавци...тоа е чудо едно. Мажот на другарка ја изненадуваше секоја недела по нешто, па излезе ја изневерувал цело време со некоја девојка со која се гледал од дете...а човекот беше толку убедлив...
Се согласувам, наместо да избере да биде кралица и една и единствена да има свој сопруг,оваа ќе биде секогаш втора опција на некој си човек.
Од толку слободни мажи кај се фаќаат за женетите не знам.Ама среќа во тоа никогаш нема. Имам роднина што се закачи за женет дури и дете му роди и верувале или не он си фати друга жена и неа ја остаи.
Бадијала на секоја "швалерка" кога оженетиот човек во вас гледа само секс од сакање нема ни С така да ако ви се од вишак таквите давајте си ги и еден ден ќе ве фрли како стара крпа за под  и пак ќе се врати кај семејството За мене таквите жени се многу малоумни 
Кога жената покрај швалерка е и закачалка или креместаре и чека да ја собери дотичниот кога тој ќе посака, при тоа нема право на повици и пораки кон него, оти нели него фамилијата му е на прво место.
Teska tema za diskusija.Ste se izlazale ako mislite deka svalerkata nisto ne dobiva i e vtora violina.Ne sekogas e taka .Svalerkata dobiva i poveke ponekogAs od zenata ,aponekogas stanuva i prva violina .Vazno da se zapamti ,nikogas ne potcenuvajte ja svalerkata ,moze da dobie se sto ste imale i ste mislele deka e vase ... Od licno iskustvo zboram(ne bev jas svalerkata ,da ne me razberete pogresno).Izgubivse radi edna takva licnost koja ne i bese vazno dali e zenet ,no vinats ne e samo nejzina ,obostrana e ...toa e i koga parite ke im go zamatat mozokot i nisto drugo ne im e vazno ...
Мене на пример, не ми пречи да сум 'втора виолина'. Whatever the fu*k that means И ми одговара да сакаат само секс. Знам дека многу грубо звучи, ама ако сакате мир, опулете си ги очите со какви луѓе живеете. Последни ќе дознаете ако ве изневерува, ама грешите кога не си го слушате инстинктот. Ако знаете дека нешто 'не е во ред', да знаете дека нешто не е во ред. Вашите сопрузи своеволно одлучуваат да го прават тоа што го прават. Никој не ги присилува на ништо. *Ова од искуство и од двете страни
Најдобро е да се укини институцијата брак, ако тоа значи дека нема да читам веќе вакви глупи наслови хахахах
ако е по договор? од двете страни се договараат и си тераат дури не им здосади, 90 %се во такви бракови само што жените се крстаат во мажите и имаат верба во нив