Швалерајот е стварно тешка и тажна работа, двете страни се виновни, но најмногу тој/таа што е во брак и изневерува. Луѓе што презеле таков сериозен чин-брак свесно да одат со други луѓе, не ми оди во иста реченица. Гадотии од луѓе.
А ако не знае дека е женет?? Јас не знам како си замислувате дека мажите вараат жени, дека седат со сликите од жената и децата на маса и прстенот на рака и така ловат жени? Дека прво кажуваат еј срце, да знаеш како сум ја опнал жена ми синоќа, сакаш и ти да пробаш?? Или па жените што одат со оженти ги мислите за вештици кои со ласо ги фаќаат мажите јадни гугутчиња кои не можат да се одбранат, и уште еднаш и уште еднаш и на крај јадниот што ќе прави, ќе се заљуби.
Takvite MAZHI se maloumni, shto e vazhno da se vrati na semejstvoto, ako legnal so druga i ja izneveril soprugata?
Зашто нема муда да се разведе, зашто му е страв да остане сам. А 90% не знаат кафе да си сварат сами а не па да живеат сами. Плус и деца ако има сам да ги гледа кога ќе се кај него.
Значи колку што е крива жената крив е и мажот. Најголеми гнаси се мажите што кријат дека се женети со деца. Во случај да има тука нечија швалерка, девојки прекинувајте одма затоа што заслужувате многу подобро и поголема пажња ,а не да ве бара некој само по потреба.
Da, ama ne mi se jasni zhenive koi gi branat mazhive koi imaat shvalerki, a kazhuvaat kako samo shvarekite se vinovni, oni im go rasturile semejstvoto i sl.
Ко вицон : Дошла женава дома ги начекува мажот и швалерката во кревет. Женава почнува да се тепа со швалерката а мажот : Браво жено, удри по курвата, она на нас бракот ќе ни го растура. Не секаат да признаат дека се омажиле со курвари. Е затоа.
или бара само забава и си сака да му опстои бракот и семејството јас не знам зошто изгледате како од на марс паднати, јас коа работев во хотел кој не се идеше со швалерите и швалерките, 90% сите се ви швалерај, другите 10%или немаат време или не можат да најдат
Јас сеуште сум шокирана дека на моја пријателка сопругот ја остави со 4 малолетни деца,последното е бебенце.Уште во очи и кажал дека одсекогаш сонувал љубовницата да му биде жена,како и додека била бремена и додека не знаела за нив, бебето и викал да се вика по нејзе. Жал ми е за жената ,убава,модерна,ми вика убав брак имавме,уште е во шок, бесна е,кожа и коска е направена... Сепак ме наведе да помислам,дали навистина и бил добар бракот ?За неа можеби,но за него можеби не,само премолчувал за она што не му се допаѓало кај неа. .За да дојде до изневерување ,според мене ,мора да има некакво незадоволство,некаква не исполнетост од едната страна,па бараш да ја пополниш на друго место. Тогаш кога љубовта и довербата ќе исчезнат ,веќе повеќе ништо не е исто,што и да правиш нема да се вратиш на она што било,неизбежен крај кој мораш да го одболуваш и да продолжиш....
@Anne Boleyn што говедо ќе беше 4 деца да и направи и да сфати дека бракот не му функционира и дека сака друга? Господе боже! Или другарка ти сакала со деца да го задржи. Каква грешка ако е така.
тоа било све глума од другаркати, тој за да има љубовница требало да отсуствува од дома, да крати од буџетот и итн. она знаела али не сакала да се соочу со реалноста и да ви кажам никој од убо не бега
децата често ги користат за да ги задржат мажите, сепак мн е погрешно тоа, сигурно секој што сака би можел да најде партнер до себе, нема потреба да се запниме за некој кој не не сака и има друга
Па почнал да отсуствува,кога почнал со сопствен бизнис,прво тоа било оправдување,по цел ден на работа,дојди на вечер ,еј јас сум уморен ќе си легнам.Жена како жена почусвувала ,му рекла ,ако вака продолжиш ќе си одам со децата,а тој почнал да плаче и да ја моли,за по два месеци тој да замине.Секако дека не си оди никој од убаво,кажав погоре,може за неа бил тој супер,ама таа за него не била доволна нешто му недостигало со неа,тој си знае.
Така е жени, мајки, кралици, секогаш е жената крива! Крива е и што на маж и му се брцало ку*ето. Крива е и за хирошима дури.
Не би рекла дека сакаше да го задржи со деца,на изглед беа супер пар,таа и самата го тврди тоа дека се било супер додека не почнал со неа.Според кажаното долго пред да почнат врска ја познавал,сигурно го одушевила по нешто,а што му фали кај сопругата,сега е затрескан во другата,ама времето ќе покаже дали е навистина идеална или фикција ,кога ќе одлетаат пеперутките во стомакот. Знаат тогаш и да молат ,ама во залепена шолја вода не стои .